reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@margotka jasne,ze sie odbuduje,teraz rzeczywiscie bylo cienkie.
Na endo bardzo dobre jest czerwone winko wytrawne[emoji12]przy okzaji umili starania[emoji2]poprawi humor i dziala jak trening[emoji3]

@Roxie no to juz niedlugo,a powiedz mi jak wszystko wyjdzie w porzadku na histero to w ten cykl i tak odpada ze wzgledu na homocysteine?czy moze zbadasz?kurcze moze juz spadla ....

A z praca to wiesz jakbys zaszla nawet w pierwszym miesiacu to pojdziesz na zwolnienie i tyle[emoji4]nic Ci nie zrobia,poprostu nie bedziesz miala do czego waracac.
Ale musisz byc pewna,a jak nie to zajmiesz sie domkiem i tez zleci[emoji4]

Aaaa spoczko pojde po drodze w kurtce[emoji12][emoji4]w koncu zaszalejmy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@funia26 no ten cykl odpada , raczej tak szybko nie spadła ;/ ale zbadam ją i wit D w następnym cyklu mam nadzieje ze będzie juz lepiej ...obkupiłam się w pestki dyni dodatkowo , bo dziewczyny pisały ,że ma dużo kwasu foliowego . Nie chce ryzykować teraz ;/
Zazdroszczę też by mi się przydał babski wypad , ale nie ma z kim bo moje kuleżanki mają niemowlaczki więc raczej się nie wybiorą . Co do pracy muszę pomyśleć , bo jak zaczne a za chwile skończe to tylko sobie opinie wyrobie a chciałabym jeszcze kiedys popracowac więc najpewniej zajmę się domkiem

Hej Dziewczyny. Jestem nowa na forum. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo gyba zwariuje jak się komuś nie wygadam. Mąż jakoś chyba nie do końca rozumie co przeżywam... przed świętami Bożego Narodzenia dowiedziałam się że jestem w ciąży. W styczniu badania pokazywały ze wszystko jest ok, widziałam nawet jak mojemu dziecku bije serce. Niestety 1 lutego lekarka poinformowała mnie ze się nie rozwija i bicia serca tez juz nie ma. To był 10 tydzień. Byłam na zabiegu. Oczywiście usłyszałam ze mam czekać 3 miesiące ale po 2 postanowiliśmy spróbować, niestety nic z tego nie wyszło i w ostatnią sobotę przyszła miesiączka a ja oczywiście znów mam doła.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj kochana moze zrob jakies badania np przeciwciala? Ja mialam zabieg 7 marca a od lipca planuje staranka:) powidzenua i witaj wsrod nas tu zawsze mozesz sue wyzalic dziewczyny sa rewelacyjne :):)

@margotka jasne,ze sie odbuduje,teraz rzeczywiscie bylo cienkie.
Na endo bardzo dobre jest czerwone winko wytrawne[emoji12]przy okzaji umili starania[emoji2]poprawi humor i dziala jak trening[emoji3]

@Roxie no to juz niedlugo,a powiedz mi jak wszystko wyjdzie w porzadku na histero to w ten cykl i tak odpada ze wzgledu na homocysteine?czy moze zbadasz?kurcze moze juz spadla ....

A z praca to wiesz jakbys zaszla nawet w pierwszym miesiacu to pojdziesz na zwolnienie i tyle[emoji4]nic Ci nie zrobia,poprostu nie bedziesz miala do czego waracac.
Ale musisz byc pewna,a jak nie to zajmiesz sie domkiem i tez zleci[emoji4]

Aaaa spoczko pojde po drodze w kurtce[emoji12][emoji4]w koncu zaszalejmy[emoji4]

Funiu, nie znoszę wina [emoji30]
Ale fakt ze mam nadzieje ze endometrium będzie w tym cyklu normalne.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Roxie w takim razie spcerki,ksiazki jakies urzadzanie domu,ogrodu[emoji4]
Szkoda ,ze nie mieszkamy blizej[emoji4]
To widzisz jak dobrze od czerwca bedziemy razem sie starac[emoji4]

@margotka poczytaj co jest dobre na endo i wspomoz je troszke[emoji6]

@paula.w witaj w naszym gronie! Pisz co tylko Ci pod palce wskoczy i co tylko potrzebujesz wylać z siebie! Każda z nas doskonale Cię zrozumie. (Ja straciłam maluszka w 9 tc, 2 tygodnie temu).

@roxie123 to jak już uważasz :) ja bym chyba nie dała rady w domu długo siedzieć, zdecydowanie wolę się czymś zająć. No ale tak jak @funia26 pisze, może jakieś fajne zajęcia? Nowe hobby? Dodatkowe szkolenia?

Moje bhcg z dzisiaj: 83,49 mIU/ml (15 dni po poronieniu farmakologicznym), tak chciałabym dostać @ na początku maja... moglibyśmy wtedy zacząć starania od nowa już w maju...

@Nusia123 właśnie się zastanawiam czy coś robić ale jakoś chyba moja gin uznała ze nie jest to konieczne. Miałam sporo badań zrobionych jeszcze w ciąży i jestem pod kontrolą endokrynologa bo miałam tsh ponad 3 jak zaczęłam się starać wiec może nie jest tak źle. Miałam robiona betę tylko miesiąc po żeby zobaczyć czy spadła.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika ladna ta beta ,niestety bedzie spadac coraz wolniej.
Ja dostalam @ przy poziomie 7[emoji4]

A teraz @margotka cos dla twojego endo[emoji4](cos muisz lubiec)
Migdaly,orzechy,ryby,czerwone winko
Magnez(ja kupilam taki dla kobiet w ciazy i planujacych ciaze)
Wit b
Wit e (tylko do owu)
Olej z wiesolka(do owu)

@funia26 no ten cykl odpada , raczej tak szybko nie spadła ;/ ale zbadam ją i wit D w następnym cyklu mam nadzieje ze będzie juz lepiej ...obkupiłam się w pestki dyni dodatkowo , bo dziewczyny pisały ,że ma dużo kwasu foliowego . Nie chce ryzykować teraz ;/
Zazdroszczę też by mi się przydał babski wypad , ale nie ma z kim bo moje kuleżanki mają niemowlaczki więc raczej się nie wybiorą . Co do pracy muszę pomyśleć , bo jak zaczne a za chwile skończe to tylko sobie opinie wyrobie a chciałabym jeszcze kiedys popracowac więc najpewniej zajmę się domkiem
Z jakiego powodu badasz Wit d??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry