reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Patuśka11 ja tak samo jak asia669
Funia90
@katarina pp antygenom lozyska tez zamierzam zbadac.
Jak sporzadze liste to wstawie ja tu na pewno[emoji4]
Nie wiem jak z tymi przeciwcialami przeciwkadrowymi co napisalas,musze pocztac o tym.
@patuska witaj,bardzo mi przykro.
Kiedy to sie stalo?ktory tydZien?mialas zabieg?
@hajmal rzeczywiscie powinnas zwolnic tempo[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak z tymi przeciwcialami przeciwkadrowymi co napisalas,musze pocztac o tym.
Patuśka11
Początkująca w BB
Patuśka11
Początkująca w BB
według om 8 ale według usg 6 tc miała plamienia brałam leki na podrzynanie niestety w środę poroniłam a wczoraj miałam czyszczenie macicy@katarina pp antygenom lozyska tez zamierzam zbadac.
Funia na "moim" wątku masz wymienione ci wchodzi w skład zespołu :*@hajmal zespol antyfosfolipidowy to badania: po antykardiolipionowe(to robilam w obu klasach)
Pp B2-glikoproteinie
Antykoagulant tocznia? O to Ci chodzilo?
Masz racje strasznie tego duzo,a w dodtaku nie bardzo mialam teraz czas sie wczytywac...
Mam nadzieje,ze z szyjka wszystko w porzadku,ale moze lepiej podjedz do gabinetu i sie upewnij,nigdy nie bylam na tym etapie wiec nie pomoge[emoji20]
@katarina to rzeczywiscie doac duzo ta wit d kosztuje,myslalam,ze bedzie kolo 30 zl max.
No ale lepiej dmuchac na zimne,bo nadmiar tez szkodzi,wiec trzeba wiedziec czy suplementowac[emoji4]
I wszystkie inne badania pogrupowane a nawet niektóre kto może wam zlecić
Leniuchy sio do czytania
@hajmal a ile ostatnio miała szyjka? Oprócz magnezu i nospy jeszcze progesteron "dobrze robi" na szyjkę
Ja dostałam lutke bo niby dupek bardziej syntetyczny jest ale i to i to progesteron@nafoczka A ja się zastanawiałam po co mi gin przypisał duphaston jak w 35tc ciąży przyszłam z bólami... Do tego nospa i spasmolina... A i tak urodziłam 35t1d...
Witam nowe koleżanki. Jestem wasza moderatorka i będę trochę dbać o porządek
hajmal
Raz tylko mierzyla mi dr, szyjka miala ok 47mm. Biore duphastron, wiem ze luteina dobrze dziala ale jej nie mam. Na szczescie jak leze to nie boli, nie kluje.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gabrika
Hej, czy mogę dołączyć???
Wczoraj mój świat rozpadł się na milion kawałków, utracił wszystkie kolory... został tylko czarny i biały.
Mojemu maleństwu przestało bić serduszko (9 tc)...
Jak się dowiedziałam? Byłam na wizycie w związku ze słabymi wynikami z moczu i gin zrobiła mi przy okazji usg... niestety z bardzo złym wynikiem. Zarodek zmalał i nie ma akcji serca... To jak wyrok... Czułam się dobrze, nie miałam plamień ani bólu... Nie wiem dlaczego mnie to spotkało... mam ochotę zapaść się pod ziemię....
W poniedziałek idę do szpitala na diagnozę co z dalej: zabieg czy naturalne poronienie...?
Tylko co potem? Co dalej?
Wczoraj mój świat rozpadł się na milion kawałków, utracił wszystkie kolory... został tylko czarny i biały.
Mojemu maleństwu przestało bić serduszko (9 tc)...
Jak się dowiedziałam? Byłam na wizycie w związku ze słabymi wynikami z moczu i gin zrobiła mi przy okazji usg... niestety z bardzo złym wynikiem. Zarodek zmalał i nie ma akcji serca... To jak wyrok... Czułam się dobrze, nie miałam plamień ani bólu... Nie wiem dlaczego mnie to spotkało... mam ochotę zapaść się pod ziemię....
Tylko co potem? Co dalej?