reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Co tam dziewczynki porabiacie wekend majowy nam sie konczy i trzeba wracac do zycia codziennego ...ja jutro na 1zm smigam poki co to mi sie nie chce :-) alza angelstw napiszcie jak na wypoczynku hehe:happy:
mamcia2014 . Pogoda ladna to szkoda w domku siedziec masz racje :-)

reklama
Hej Kochane :)
My już wracamy. Niestety :( Było super :D Mąż po kilku dniach spędzonych z dzieckiem stwierdził, że wraca wcześniej, bo nie daje już rady ;) A jak ja siedzę całymi dniami SAMA z Olkiem, to wydaje mu się, że nic nie robię i nie rozumie, dlaczego jestem zmęczona... Do tego dochodzi sprzątanie, gotowanie, pranie itd. Faceci...
Byliśmy na basenie pierwszy raz od 7 miesięcy. Olek miał lekki opór na początku, ale szybko mu przeszło ;) Pływa jak kamień ;) Po godzinie pluskania był tak wymęczony, że zrobił straszną scenę na kolacji pierwszego dnia. Rzucał się na podłogę, ryczał, no masakra. Przeczekaliśmy go i z dnia na dzień było coraz lepiej. Rozchodziło się również o to, że mój syn dorasta i bardzo chce sam o sobie stanowić ;) Karmienie nie wchodzi w grę. Je tylko to, co sam chce i sam sobie do buzi włoży. Nie ma mowy o wtykaniu cichcem mięsa, kiedy on ogląda bajki. Wzięliśmy na luz, pozwoliliśmy mu na to wszystko i efekt był zaskakująco dobry! Dziecko było najedzone i zadowolone a my mogliśmy sami spokojnie coś skonsumować :)
Trochę się krępowałam przed wyjściem w kostiumie kąpielowym, bo nie wyglądam na ciężarną, tylko jak bym nie miała w ogóle talii (która zawsze była moim atutem) i jak bym miała wzdęcia albo się za dużo najadła. Na szczęście nie było pokazu aniołków playboya i jakoś wtopiłam się w tłum ;)
Ciekawe, ile przytyłam...

Alza super, że wyjazd się udał :)
Co do basenu to 13 maja mam wieczór panieński mojej przyjaciółki w spa na basenie, trochę się krępuję bo tak jak ty też mam brzuszek jakbym ciągle miała wzdęcie albo strasznie się najadła do tego brzuch pokłuty cały od clexane. Kupię chyba jakieś pareo :p

Ostatnia edycja:
My jedziemy 17 maja nad morze i mamy hotel z basenami i szczerze to nie mam zamiaru z nich wychodzic! Szkoda ze nie wolno mi isc na termy :( i powiem Wam szczerze ze mam gleboko w powazaniu jak wygladam w kostiumie, juz dawno nie mam figury, w ciazy czy nie. Nogi najgorsze, celulit mam od 20 lat praktycznie..ale coraz zadziej widze "modelki" na basenach wiec sie chyba az tak nie bede wyrozniac. Grunt zebysmy odpoczeli psychicznie :)

W nocy Marcysia kopala mnie do 3 rano i nie dala zasnac, kazda pozycja byla zla. Mala zlosnica :)

Alzunia super ze chociaz troszke odpoczeleliscie mam nadzieje ze Wisla sie podobala a byly moze juz karuzele ? Co do chlopow to masz racje im sie zawsze wydaje ze nic nie robimy tylko siedzimy z nosem w telefonie lub laptopie :-) a obiad sam sie gotuje samo sie pierze itp nie tak dobrze to my niestety nie mamy i jeszcze musimy znosic te stare dzieci jakimi sa nasi mezowie :happy2::happy2:

Glorcia zazdroszcze ci tych basenow i wogole wypoczynku uwielbiam morze ale w tym roku noestety nie pojedziemy byc moze jedynie zrobimy jakis 4-5 dniowy wypad gdzies tak planowalismy do szczawnicy nie wiem czy kojarzycie sa slawne trzy korony i splyw Dunajem ....a co do celulitu to szczerze nie moge narzekac poki co jakos tak chyba genetycznie mam ze go nie mam nawet nigdy nie nekaly mnie rozstepy podczas ciaz takze nie wiem tez od czego to zalezy ten wlasnie celulit itp :-) pozdrawiam Was serdecznie glorcia niech mala kopie Jak najwiecej .... Cudowne to uczucie:-)

[Magdalena26 wieczor panienski w SPA hmmmm ciekawa jestem jak to bedzie wygladalo szczerze poerwszy raz slysze takie nie spotykane hehe:happy:
A swoich brzuszkow kochane nie ma co sie wstydzic przecierz to wasze duma ... A nie jedne dziewczyny ktore jeszcze nie urodzily ani jednego dziecka wygladaja jak by byly przynajmniej 7 moesiacu ....tez maja celulit itp a my juz mamy swoim mezow wiec wazne bysmy im sie podobaly
Mamcia2014 co z toba

Renata- ja tez sie ciesze na to morze bo nie bylam od 3 lat, jakos zawsze w gory jezdzilismy bo maz chcial ale w tym roku sie uparlam bo czas cos odmienic i lekarka mi zalecila jodu powdychac. To nasza jedyna szansa na wyjazd w tym roku bo w lato bede spuchnieta i ociezala a jak sie mala we wrzesniu urodzi to juz calkiem bedziemy uziemieni. zaleta mieszkania pod Warszawa jest taka ze wszedzie mamy mniej wiecej taka sama odleglosc i mozemy sobie wybierac morze, gory czy Mazury. Ostatnio bylismy w Jeleniej Gorze i tez bylo super.

Taaa moj maz tez zawsze mowi ze pranie to pralka pierze a nie ja...a rozwiesza sklada i chowa sie samo...

Jutro mam polowkowe usg i juz sie nie moge doczekac az podejrze moj skarb :)))

reklama
Renata jestem: )tylko z komórki nie mogłam pisać bo transfer zwolnił: )dużo czasu spędzamy na powietrzu bo pogoda super: )
Dziś też pójdziemy w miasto.

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia.
Transfer już działa także będę zaglądać.

Do góry