reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry kobietki

Ja w pracy mała przerwę sobie zrobilam to pomyslalam ze zajrze do koleżanek z forum ale tutaj cisza :-) jestem pierwsza osoba która tu dziś pisze chyba za niedługo zawladne tym forum hehe no pobudka dziewczynki co wy takie ospale po świętach czy tak zajęte staraniami o skarb pozdrawiam serdecznie

reklama
Ano tak to zrozumiałe :-) z dziećmi trzeba mieć czas się pozbawić chociaż ja po 9 godzinach pracy mam nie raz dość wtedy średnia proszę by poczytala mi książkę bo bardzo lubi czyta młodsza cos dla mnie maluje np a najstarsza ona to mamy juz chyba nie ma odkad ma Facebooka :-p;-) ;)

Ja to w szoku jestem co ten FB z ludźmi niektórymi robi na zebraniu w szkole nawet juz to poruszają twierdząc ze zanika dialog pomiędzy dziećmi bo zamiast rozmawiać z sobą to siedząc obok siebie jeden do drugiego pisze ...co za czasy :errr:

Renata to oczywiście jest złe, ale sama się zastanów. Wkoło szary świat pełen problemów, ludzie są narażeni na krytykę, dzieciaki w szkole na lincz i falę. A za ekranem telefonu czy komputera czują się bezpiecznie, mogą udawać kogo chcą. No i świat w komputerze jest ładniejszy, bardziej kolorowy, są ruchome obrazy pozwalające oderwać się od rzeczywistości. Niestety ciężko wygrać z tak atrakcyjną konkurencją.

Mamcia wczoraj wieczorem wisiałam nad kibelkiem. Olek przyszedł, obalił mnie, usiadł mi na głowie i gryzł mnie po brzuchu, ujeżdżając jak konika. No i jak tu człowiek może się skupić, jak go tak rozśmieszają :)

Wczoraj nie brałam tabletek i ogólnie nie było źle. Wieczorem mnie przycisnęło, ale bez większych ekscesów. Za to dzisiaj rano zaliczyłam takie rzyganko, że ledwo dobiegłam do kibla. Tak wiec ponownie nawróciłam się na tabletki.

Alza to jest jakis koszmar z tym wymiotowaniem, ciekawe jak to sie dzieje ze jedna kobieta prawie ze non stop a druga wcale...
O 15:20 mam dzis wizyte wiec trzymajcie kciuki zeby z maluszkiem bylo wszystko ok bo tradycyjnie umieram ze strachu.

Miałam coś napisać, ale mały nie chce spać jest marudny ma lekki kaszel mam nadzieję, że nic poważnego go nie bierze: /.

Chyba jutro odwiedzimy przychodnie.

Alza to mały lobuziak wyobrażam sobie jak to wyglądało: D.

O uspokoił się może się zdrzemnie to wtedy na spokojnie zrobię obiad. Dziś myślałam żeby wyjść na spacer i sama nie wiem co robić bo jednak ten kaszel jest, ale gorączki nie ma ani kataru puki co ...może dobrze by mu zrobiło świeże powietrze.

Hej dziewczyny ;) miło się czyta o waszych wizytach i potwierdzonym serduszku !!! .
Nasze nowe aniolkowe mamusie !!!! Bardzo mi przykro !!! .

Pleni gratulacje kochana ;) bądźcie zdrowi i szczęśliwi .

U mnie juz 2 miesiąc bez @ i nadał czekam , test negatywny , cycki bolą że już nie długo bedę musiała wynająć jakiś podnośnik do podtrzymania ich ;) bo dość że bolą to jeszcze napuchły . Nie wiem o co kaman i jak do poniedziałku nadal okresu nie dostanę to ide do lekarza .

Ja jestem z wyprzedaży chińskiej ;) dosłownie .

Pozdrawiam was wszytkie .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam Was czwartkowo :) My z córcia zaliczylysmy długi spacerek, a teraz próbuje zasnąć :)

Gloria zaciśnięte mocno kciuki!!!

Alza Olek jest rozbrajający :)

Mamcia jeśli nie ma gorączki to przejdź się :) Oby świeże powietrze dobrze mu zrobiło :)

Pleni Niezle rośnie Mikolaj :) Czytając o Zoi i jej zazdrości trochę się przerazilam... Tego boję się najbardziej- reakcji Blanki na rodzeństwo... Szczególnie, ze mego męża nie ma prawie całymi dniami :/

Do góry