reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alza co bierzesz na wymioty? Moja kuzynka wymiotuje od rana do rana :/

Kat za polowanko &&&& ;) ja juz prawie 3 tygodnie po rozpakowaniu, tak mnie goniłaś :D

Ostatnia edycja:
reklama
Gloria bierz przed snem manti albo coś w ten deseń, na pewno Ci nie zaszkodzi. Męża i psa wygoń, kup sobie stopery do uszu (najlepsze takie woskowe). Przed snem wypij mocny napar z melisy i może będzie lepiej :)
Na basen możesz spokojnie chodzić. Nie można wchodzić do jacuzzi i na saunę.

Plenitude ja biorę Torecan.

Jeju, Pleni,a czy ja Ci gratulowałam? Pewnie nie :D To już 3 tygodnie? No dobra, to tym bardziej muszę już brzuch przejąć, najwyższa pora. Jeśli wczoraj rzeczywiście miałam owulację to statystyka jest moim sprzymierzeńcem. Wiek natomiast zaczyna grać na niekorzyść :D ale może jeszcze nie tak bardzo...

W każdym razie gratulacje ogromne, daj znać, jak się rodzeństwo dogaduje, jak córcia przyjęła nowego członka rodziny, jak się czujesz jako podwójna mama... Ciężko?

MisiaMonisia wizytę u kardiologa mamy 7 kwietnia ale powinno być dobrze :-)
Impreza na całego widzę :-) u mnie na Michałka urodziny to będzie też kolo 20 osób. No chyba, że siostra z rodziną nie przyjdzie bo się ciągle obraża to będzie mniej :-)

Anglestw jak Jasiu zniósł lot samolotem?

Witam kochane :-)

Ja od dziś praca od 6.00-15.00 wiec czasu na forum brak ale jakoś daje rady by Was nie zaniedbywać za bardzo tym bardziej ze od 3 dni pisze tez na staraczkach 2017 tez super tam SA dziewczyny :-)
Święta święta i po świętach rzeczywistości powróciła prawda trzeba charowac no i oczywiście zadbać o siebie bo za niedługo starania tuz tuz :-) a wiadomo w zdrowym ciele zdrowy duch Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie życzę milutkiego popołudnia :happy2::happy2::happy2::happy2:

alzunia będzie dobrze ! Sny to tylko sny są pewnie spowodowane twoimi obawami ale nie dopuszczaj ich do siebie tym razem na pewno wszystko się uda wszystkie pewnie gorąco ci kibicujemy trzymamy &&&&& i czekamy na tego twojego upragnionego skarba kazda z nas będzie musiala przez te obawy przejść tak jak musialysmy przejść przez okres po poronieniu Dasz rade! Wszystkie damy!

Renata, z tym ogarnianiem forum to wyższa szkoła jazdy. Ja też zerkam do staraczek ale już widzę, że produkcja tam zdecydowanie przewyższa moje możliwości. Rano pracuję, potem gotowanie, pranie, zabawy z synem itp., a jak zaśnie to siadam do tłumaczenia i siedzę pół nocy. Dość ciężko.

No, ale pochwalę się. Przetłumaczyłam pierwszą książkę :) Wyjdzie pewnie gdzieś w maju.

reklama
Kat mały waży juz 4360 a w zeszłym tygodniu 3860 :) jeden cyc naderwany i karmię z naderwaną brodawką i bólem, ale czekam aż synuś się ogarnie, nauczy ssać trudniejszą pierś - wieksza ale mniejsza brodawka..
Jak rodzeństwo.. Mała zazdrosna, walczy z nami, robi co może na przekór, nie chce słuchać, większy bunt, wszystko jest "moje" lub "nie".. Jest nieostrożna, musimy bardzo uważać bo chce brata głaskać i łapać za rączki.. Musimy uważać bo wpada rozpędzona na kanapę i nie patrzy gdzie jej nogi pofruną więc oczy dookoła głowy. Wykorzystuje nasze zaabsorbowanie małym wrzaskunem i próbuje dostawiać krzesełko gdzie się da i wspinać gdzie jej nie wolno.. Istny szał.. Gdyby była starsza to byłoby łatwiej, ale jest jak jest i trzeba ogarnąć ten bajzel.. Dobrze, że prawie do połowy kwietnia mąż jest z nami bo blado by to wyglądało..
Ja już śmigam normalnie tylko jeszcze brzucha w pobliżu rany po cc nie czuję, taka zdrętwiała skóra ;) brzuch mam już jak w 3/4 miesiącu czyli prawie nic. Jak syncio jest z nami to już inaczej bo ten brzunio mnie ograniczał ;) a teraz śmigam po swojemu :)
Oby udało sie wielkanocne jajeczko na maksa wykorzystać, trzymam kciuki za powodzenie Waszej misji &&&&

Do góry