reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewuszki! U nas pierwsza, wiosenna burza. Powietrze zapachniało mi majem i czerwcem i się rozmarzyłam. Wiosno, kocham Cię! Chodź do nas szybko.

Powiem Wam coś w sekrecie. W tym cyklu nam się uda. Właśnie mnie kłuje jajnik, moje jajeczko wielkanocne daje o sobie znać. Jakoś się optymistycznie do niego nastawiłam, wydaje mi się, że będzie upolowane.

Martussia2203, ten etap do 12 tc był dla mnie straszny. Wizyty co 2 tyg, w międzyczasie IP bo się stresowałam, sprawdzanie serduszka, no ale ja panikara jestem i już jestem niestety po kilku stratach. Teraz też się boję ale Maluch kopie mocno więc jestem spokojniejsza

Katherine, to trzymam mocno kciuki!

Pozdrawiam Resztę dziewcząt!

Katherinne kciuki zaciśnięte w takim razie!!! Ty będziesz miała wielkanocnego kurczaczka, a ja Walentego :p innej opcji nie widzę :)

Doris właśnie jak maluch daje znać kopniakami to już jest o wiele łatwiej doczekać do kolejnej wizyty. Mi za to bęben urosl, do szczuplaczkow nie należę ale teraz brzuch odstaje jak nie wiem co :p a to dopiero 7 tydzień...
No ale mam jedną szczęśliwie donoszona ciaze :)
Kobietki które już rodziły- szybko pokazał Wam się brzuch??

MisiaMonisia spóźnione ale szczere życzenia dla Nikosia. Niech rośnie zdrowo!

Doris pochwal się brzuszkiem :-)

Nie zaglądałam tu parę dni i w szoku jestem jak dużo naprodukowałyście :-)

Alza współczuję Ci bardzo tych rzygów. Ja też miałam taką masakrę ale wtedy wiedziałam, że to dobry znak :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Martusia mi na początku wklęsło brzuch, ale jak zaczęłam brać leki przeciwwymiotne, to trochę mi wysądziło. Wyglądam jak z lekkim wzdęciem. Ale u mnie też przewód pokarmowy jest zmaltretowany. Nieregularne posiłki, wymioty, te leki, wszystko się na pewno kumuluje. No i talii nie mam, ale w poprzedniej ciąży też tak było.

Katherine &&&&& :)

Olasec dziękuję bardzo :)
A powiedz mi....jak serduszko Michałka? Mieliście teraz jakoś wizytę u kardiologa?

Alza ...na szczęście będę miała pomoc - moja mama i teściowa :)
Mąż ma wziąć w piątek wolne żeby siedzieć z Nikosiem....rano tylko wyskoczymy udekorować salę :) Mamy 50 balonów :D Będzie kolorowo....a dzieciaki będą miały frajde ;)
Troszkę się stresuje żeby tylko wszystko się udało ;)

Rzyganko trochę Ci odpuszcza ? ;)

Doris foczko pokaż nam w koncu brzusio :D ;)

Witam po świętach :)

Kochane Wy wszystko wiecie- czy mam się martwić opryszczką wargową?? Nie wiem nawet skąd ją mam bo nikt w moim pobliżu nie ma jej teraz. Nie jest to pierwszy przypadek opryszczki u mnie...

Miałam opryszczke w ciąży i ta na ustach nie ma negatywnego wpływu na dzidziusia.
Możesz spróbować ja przysuszyc np.maścią cynkowa bo chyba nic więcej nie jest zalecane. Chociaż nie - podobno bezpieczne są tez te plastry na opryszczke - spytaj w aptece :)

reklama
Cześć :)
Gloria ja będę chyba brała przez całą ciążę bo nie przyswajam kwasu foliowego.
Dziewczyny jak Wam minęły Święta? Ja nawet trochę pojadłam, dopiero wczoraj wieczorem dopadły mnie straszne mdłości które męczyły całą noc.

A jak twoja zgaga? U mnie troche lepiej odkad spie na wielkiej poduszce. Unikam tez cytrusow przed snem. A jak juz nic nie dziala to biore rennie. Ale bezsennosc wciaz bez zmian, co za udreka...nie ma pozycji w ktorej by mi bylo wygodnie. Poduszka ciazowa tez nic nie daje :(

Do góry