Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dalej czekam, zaraz tu zejdę z nerwów. Opóźnienie juz jest pół godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alza &&&&&&&&&&&
Renata u mnie też pochmurno, chandrę można złapać.
Ja przez te pogody nabawiłam się strasznego kataru :/ dziewczyny jakie znacie domowe sposoby lub leki które nie zaszkodzą w ciąży?
Już przestało powoli uff. Martwilam sie strasznie. Pobolewa trochę ale da się wytrzymac. Czyli jak miałam zabieg 16.03 to moja miesiaczka pojawi się 16.04? Bo nie wiem jak to wygląda...Chciałabym by lekarz 31.03 dał juz Nam zielone światełko ze możemy już od Maja zacząć się powoli starać... . Wgl to najbardziej brakuje mi przytulanek z mężem . Od stycznia nic a nic bo blisko pęcherzyka miałam krwiaka i zakazał nam lekarz wiec myślę że już po wizycie będziemy mogli
Trzymam kciukasy za wizyty :-*