reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Renata no biedna ta twoja mała i to przez takiego kretyna, bardzo dobrze, że będzie sprawa niech za to odpowiada.

Masz rację każdy może tam trafić do takiego miejsca czego nikomu nie życzę nawet najgorszemu wrogowi.

Moje dziecko już w łóżeczku, a ja czekam na męża po 24 powinien być w domu. Już wraca z Czech.

Jest tutaj może jakas lista staraczek?

reklama
mamcia2014

A to Malý grzeczny jak juz w.lozeczku moje dopiero zastanawiają się gdzie będą spać Nati właśnie robi legowisko dla siebie i siostry starszej pod Naszym łóżkiem w sypialni:wink::wink: dobrze ze chociaż Wiki wie ze do spania jest łóżko i to to w jej pokoju :-)

Dziewczyny pewnie wszystkie macie FB albo przynajmniej większa cześć hehe nie obrazajac nikogo chciałabym dodać jeden obrazek który rozbawil mnie do łez i można powiedzieć jest bardzo rzeczywisty :-)
Ja FB nie mam córka ma i mi to właśnie pokazała :-)
1361734802_.1clh2zqvwujo8kw8o4kc0gkw8.ekdjdxruf9s8k40s08o080wks.th.jpeg

Załączniki

• 1361734802_.1clh2zqvwujo8kw8o4kc0gkw8.ekdjdxruf9s8k40s08o080wks.th.jpeg
    1361734802_.1clh2zqvwujo8kw8o4kc0gkw8.ekdjdxruf9s8k40s08o080wks.th.jpeg
    41,2 KB · Wyświetleń: 378
Renata dobranoc: )wzajemnie: )
alza o jej jak ja się boję dentystów: D dawno nie byłam ni czasu brak. Latem jak mama moja będzie miała urlop to posiedzi z małym, a ja polecze zęby: )

Mamcia ja też się bałam chodzić do dentysty....do czasu aż znalazłam taka dntystke u której mogłabym siedziec codziennie :) Cud kobieta :)

Edit: Dziewczyny czy któraś z Was używała może masci Clotrimazolum w okresie karmienia piersia?
Bo w Internecie znalazłam różne informacje - ze mozna/nie można stosować.

Ostatnia edycja:
MisiaMonisia stosuj bez problemu. Niko jest już dużym chłopcem. W razie potrzeby u niego też byś mogła zastosować clotrimazol. Poza tym mleko nie jest jego pożywieniem tylko przytulaniem do mamusi i ewentualnie przeciwciałami. Stosuj bez zastanowienia. Lepsze to niż grzybki ;)

A co do dentofobii to powiem Wam hit! Ja też się strasznie boję, zawsze mnie wszystko boli mimo znieczulenia i ogólnie każda wizyta to dla mnie koszmar! Ale od kiedy nauczyłam się o całym brudzie na zębach, bakteriach itd. to moja higiena jest nienaganna i od ponad 10 lat nie miałam nowego ubytku ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny: )
Dziś zaliczyłam wypad do urzędu miasta dopytać o to 500 zł na dziecko i u nas te wnioski będą w mopsie. Muszę się tam przejść sprawdzić czy już są te wnioski, a może któraś z Was już taki wniosek ma?

Moje dziecko śpi ja piję kawkę.

Strasznej rzeczy się dowiedziałam wczoraj w nocy mój mąż do mnie zadzwonił, że wróci koło 24 ,a niedługo potem bo koło 4 ruszył w kolejną trasę ,szef nie miał kogo wysłać bo jeden z kierowców przeżywa straszną tragedie zmarło mu dziecko: (no i powiem Wam ,że nie znam tych ludzi, ale zebrało mi się na płacz no łzy mi stanęły w oczach, nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki to musi być koszmar.
Dziecko miało wadę serca nie wiem ile miało lat, ale nie wiele.
Myślę, że kierowcy się złożą na wieniec i jakąś delegacje wyślą. To takie straszne człowiek czasem narzeka marudzi czy nawet się czasem zezlosci na dziecko, a tu coś takiego. Trzeba dziękować za,każdy dzień bo nie wiadomo co kogo czeka.

Do góry