reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

u mnie dziewczyny krwawienia pomalu się koncza pozostaly lekkie plamienia ale tez nie zawsze mam nadzieje ze to dobrze ze o niczym złym to nie swiadczy:happy: i ze może dostane swoja@ w terminie jak zazwyczaj to bywało czyli 30-tego bardzo bym chciała no ale nigdy nie wiadomo .
tak pozatym nie mogę doczekać się wiosny:happy2: choć wiem ze bliżej do niej niż dalej no i jakos mnie nosi ostatnio dopiero co przezywałam zabieg a teraz już bym najchętniej chciałam być w kolejnej ciąży :sorry: nie wiem czy tez tak mialyscie czy raczej był u was strach :confused:
u mnie bynajmniej jest właśnie tak ze jeszcze bardziej chce po tym wszystkim dzidziusia chociaż pewnie kiedy zobaczę dwie kreseczki to ta mila atmosfera w mojej glowie zniknie pod wpływem strachu i powroca wspomnienia niestety nie za dobre wspomnienia poki co nie dopuszczam do siebie złych myśli staram się optymistycznie patrzeć w przyszłość mysle ze dużo zawdzięczam moim obecnym ksiezniczka bo wiadomo ciężej byłoby mi gdyby to była pierwsza ciąż czy kolejna z rzedu z wielkim rozczarowaniem i smutkiem :-( :(

dużo tez pomaga mi to forum kiedy czytam watki pełne pozytywnych energii wiary i nadziei DZIEKUJE WAM BARDZO ZA TO ! :yes:

reklama
u mnie dziewczyny krwawienia pomalu się koncza pozostaly lekkie plamienia ale tez nie zawsze mam nadzieje ze to dobrze ze o niczym złym to nie swiadczy:happy: i ze może dostane swoja@ w terminie jak zazwyczaj to bywało czyli 30-tego bardzo bym chciała no ale nigdy nie wiadomo .
tak pozatym nie mogę doczekać się wiosny:happy2: choć wiem ze bliżej do niej niż dalej no i jakos mnie nosi ostatnio dopiero co przezywałam zabieg a teraz już bym najchętniej chciałam być w kolejnej ciąży :sorry: nie wiem czy tez tak mialyscie czy raczej był u was strach :confused:
u mnie bynajmniej jest właśnie tak ze jeszcze bardziej chce po tym wszystkim dzidziusia chociaż pewnie kiedy zobaczę dwie kreseczki to ta mila atmosfera w mojej glowie zniknie pod wpływem strachu i powroca wspomnienia niestety nie za dobre wspomnienia poki co nie dopuszczam do siebie złych myśli staram się optymistycznie patrzeć w przyszłość mysle ze dużo zawdzięczam moim obecnym ksiezniczka bo wiadomo ciężej byłoby mi gdyby to była pierwsza ciąż czy kolejna z rzedu z wielkim rozczarowaniem i smutkiem :-( :(

dużo tez pomaga mi to forum kiedy czytam watki pełne pozytywnych energii wiary i nadziei DZIEKUJE WAM BARDZO ZA TO ! :yes:
Też tak mam, bardzo chcę być "już" w ciąży i teraz to ucieszę się z podwójnego szczęścia. Niestety jeszcze badania przede mną, więc póki co to najwcześniej w maju.

Ja planuje jak będzie wszystko "dobrze" to czerwiec :happy:choc często człowiek planuje a ...... I tak dupa wiec specjalnie się do tego nie będę zabierać będzie co ma być :biggrin2: najważniejsze by było i było zdrowe i zdrowo rosło od poczatku do końca

Mam do was pytanie czy mogę wylapac się w wannie czy nadal tylko prysznic ? Marzy mi się juz taka ciepła kąpiel :rolleyes2:ale je wiem czy mogę dpdam.ze juz nie krwawie lekko plamie tylko

Piszesz telefonu to nie odniosę się do każdej.

Nie jestem krawcową tylko uczę się szyć tak dla relaksu :-) Spodobało mi się to bardzo i coś tam mi nawet wychodzi czasem metodą prób i błędów :-)

Jeju jestem zachwycona każdym dzieckiem z osobna :-) zgadzam się, że niech te zdjęcia są inspiracją dla staraczek. Jak widać każdej się uda :-)

Olasec jak leżałam prawie całą ciążę z Olkiem to wyszywałam serwety i obrusy haftem ;) Bardzo relaksujące, czas leci i jeszcze jakiś pożytek z tego jest.

MisiaMonisia u nas też było na czasie jeżdżenie w misce ;) Moi rodzice na roczek kupili Olusiowi samochodzik. Był szał przez 2 miesiące a teraz już trochę się znudził. Z resztą jak każda zabawka...

Renata z krwotokiem z macicy to nie żarty. Ja po zabiegu lekko plamiłam, drugiego dnia zaczęło ze mnie mocniej lecieć, to od razu cyklonamina w tyłek i na usg. Gin mnie postraszył, że trzeba bardzo uważać, bo jak jest krwotok to najczęściej kończy się usunięciem macicy niestety :( myślę że ze 2 tyg po zabiegu jeszcze prysznic. Pomyśl, że masz tam wielką ranę. Daj jej się zagoić :)
Co do chęci zajścia w ciążę to też tak miałam po stracie. W ogóle chciałam od razu wracać do pracy a tu dwa tygodnie zwolnienia... Ale dobrze mi zrobił i odpoczynek i podejście z dystansem do ciąży. Każdy wiadomo jest inny. Wsłuchaj się w siebie i rób tak, jak czujesz i jak czuje Twoje ciało. A wiekiem się nie przejmuj. Masz 3 piękne córy. Moja teściowa urodziła trzecie dziecko w wieku 37 lat. Jak leżałam na OCP to była kobitka chyba 46 lat w ciąży. 33 lata to wcale nie tak dużo! :)

A my dzisiaj byliśmy u teściów na obiedzie. Po powrocie do domu oczywiście wszystko wylądowało w kibelku... Ja nie wiem... Ogólnie czuję się lepiej, ale wymiotuję jak fontanna...

reklama
Alza w misce? :D To u Was lepiej...Nikos jeździł w skrzyni na zabawki :) Ale już mu przeszło ;)
Teraz ciągle chce robić "buju buju" na czyjejś nodze :D I jak tylko usłyszy gdzieś piosenkę lub ktoś coś zanuci to ciągle tańczy :D

Anik jak Twoja głowa? Bóle minęły?

Mnie glowa nadal boli. W nocy z piątku na sobotę doszedł mi ból ucha i szczeki.....a dziś o 3:00 w nocy obudził mnie krwotok z nosa. Nie mogłam go zatamować. I dzis w dzien byla powtórka. Nie wiem co się dzieje. W środę idę do lekarza do kontroli to zapytam jaka może być przyczyna.

Do góry