reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny, witam się z Wami po Świętach. U mnie jakoś zlecialy w biegu, najpierw dwa dni u Teściowej później dwa dni u mojej mamy, i jestem bardziej zmęczona niż przed :-\ wiec dlatego też tak późno się odzywam. Oczywiście nie wytrzymam z wizytą do stycznia, umówiłam się na jutro, zobaczmy co powie lekarz. Strasznie się denerwuje :-\

IwiX a torbę do szpitala masz już spakowaną? Jak samooczucie?

Doris a Ty chyba miałaś/masz wizytę, tą co lekarz miał potwierdzić płeć, wiesz już coś??

reklama
No pewnie, u mnie mieszka w brzuszku Dziewczynka!!!! Gin już widział wcześniej ale nie był pewny na 100% ale teraz już tak więc mi powiedział :-)
A jak u Ciebie? Badałaś jeszcze betę? Miałaś usg?

OneMore i Reszta...gdzie jesteście????

Doris super wieści :-) gratuluję córeczki.
Ja bety już nie powtarzałam, a o usg będę lekarza prosić jutro, wcześniej nie było sensu bo u mnie dopiero jest 6t3d. Jakoś wolę na to usg chwilę poczekać i zobaczyć już bijące serduszko. Chociaż z cierpliwością to u mnie krucho i już nie jedna histerię mam za sobą :-\

Doris gratuluje córki.
Anulka kciuki za wizytę.
Ja mam w poniedziałek wizytę,więc jutro jadę na kłucie.Mam nadzieję że z żelazem lepiej miesiąc temu byłam na granicy anemii i ginka oprócz witamin kazała mi łykać żelazo, takie bez recepty.Torba spakowane zero objawów więc pewnie do nowego roku dotrwam w dwupaku.

Hej dziewczyny, ja już po wizycie :biggrin2: badania w normach więc jest ok :yes: a co najważniejsze widziałam mojego
małego Bąbelka :tak::biggrin2: tak się ciesze, serduszko biło, jest dokładnie taki duży jaki powinien być na 6t4d :happy:

Pięknie się ten rok dla mnie kończy, mam też ogromną nadzieje że dla każdej z Was nadchodzący rok będzie tak udany :tak: Buziaki dla Wszystkich, ściskam mocno :-*

reklama
h2.jpg

Załączniki

• h2.jpg
    h2.jpg
    406,2 KB · Wyświetleń: 261
Do góry