Olasec mozliwe ze to zabki, moja Mania tez zaczela sie slinic jakos ok 3 miesiaca, a 11 grudnia skonczyla 5 miesięcy i mamy juz dwie dolne jedynki, jedna juz bardzo widoczna a druga troche mniej, a okupione to jest przez ostatnie pare dni marudzeniem, noszeniem na rekach i ciaglym budzeniem w nocy... ja jakos skokow rozwojowych specjalnie nie odczuwalam i nawet nie wiem kiedy były, ale zabki gorzej ☺
reklama
Anula1807*
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny,
ja tak tylko na szybko przed pracą, wczoraj testowałam i ... no właśnie chyba widziałam cień drugiej kreseczki, tzn na pewno widziałam cień, nie bardzo wiem co robić, może zrobię betę? Mam kompletny mętlik w głowie
ja tak tylko na szybko przed pracą, wczoraj testowałam i ... no właśnie chyba widziałam cień drugiej kreseczki, tzn na pewno widziałam cień, nie bardzo wiem co robić, może zrobię betę? Mam kompletny mętlik w głowie
Olasec
Fanka BB :)
Anula1807* może zrób test jutro albo leć na bete to się szybko wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki za drugą mocną kreche albo wysoką bete :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Anula1807...super!!! Leć na betę, będziesz miała pewność!
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Anula zrobić betkę możesz &&&&
Anula1807*
Zaangażowana w BB
Nie wytrzymałam i poleciałam jeszcze przed pracą zrobić betę, wynik ma być po 18, nie wiem jak ja wysiedzę w robocie :-\
Anula...to strasznie długo musisz czekac na betę, u mnie wyniki zawsze po 15 ale ja prosiłam za każdym razem, żeby zrobić na cito i się udawało :-). Daj znać koniecznie :-)
A ja dziś rozpoczęłam 11 tydzień ciąży :-) :-) :-)
A ja dziś rozpoczęłam 11 tydzień ciąży :-) :-) :-)
Anula1807*
Zaangażowana w BB
Doris gratuluję 11 tygodnia, a jak się czujesz? Miałaś juz usg prenatalne?? A te dzisiejsze wyniki o 18 to i tak po ogromnym proszeniu z mojej strony, normalnie miały być jutro o 12 :-\ ( pisze z telefonu trzeci raz tego samego posta mam nadzieje że Wy też nie widzicie poprzednich, jeśli tak to przepraszam za powtarzanie się)
reklama
Prenatalne mam mieć między świętami a sylwestrem, jeszcze nie mam umówionego terminu ale teraz w piątek mam wizytę więc się dowiem :-)
Anula...czuję się już o wiele lepiej niż w 6,7,8 tc. Co prawda jeszcze ściskam się z kibelkiem co rano podczas mycia i czasami wieczorem ale już jest dobrze. Poza tym trochę wróciły mi siły ale z kolei czuję ciągnięcia w brzuchu i jest on już trochę widoczny - w dżinsach się nie zapnę już wcale. Anula czekam na Twój wynik, będziesz sprawdzać przez neta czy musisz iść do labo? Daj znać od razu
Anula...czuję się już o wiele lepiej niż w 6,7,8 tc. Co prawda jeszcze ściskam się z kibelkiem co rano podczas mycia i czasami wieczorem ale już jest dobrze. Poza tym trochę wróciły mi siły ale z kolei czuję ciągnięcia w brzuchu i jest on już trochę widoczny - w dżinsach się nie zapnę już wcale. Anula czekam na Twój wynik, będziesz sprawdzać przez neta czy musisz iść do labo? Daj znać od razu