reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec mozliwe ze to zabki, moja Mania tez zaczela sie slinic jakos ok 3 miesiaca, a 11 grudnia skonczyla 5 miesięcy i mamy juz dwie dolne jedynki, jedna juz bardzo widoczna a druga troche mniej, a okupione to jest przez ostatnie pare dni marudzeniem, noszeniem na rekach i ciaglym budzeniem w nocy... ja jakos skokow rozwojowych specjalnie nie odczuwalam i nawet nie wiem kiedy były, ale zabki gorzej ☺

reklama
Hej dziewczyny,
ja tak tylko na szybko przed pracą, wczoraj testowałam i ... no właśnie chyba widziałam cień drugiej kreseczki, tzn na pewno widziałam cień, nie bardzo wiem co robić, może zrobię betę? Mam kompletny mętlik w głowie :baffled:

Anula...to strasznie długo musisz czekac na betę, u mnie wyniki zawsze po 15 ale ja prosiłam za każdym razem, żeby zrobić na cito i się udawało :-). Daj znać koniecznie :-)

A ja dziś rozpoczęłam 11 tydzień ciąży :-) :-) :-)

Doris gratuluję 11 tygodnia, a jak się czujesz? Miałaś juz usg prenatalne?? A te dzisiejsze wyniki o 18 to i tak po ogromnym proszeniu z mojej strony, normalnie miały być jutro o 12 :-\ ( pisze z telefonu trzeci raz tego samego posta mam nadzieje że Wy też nie widzicie poprzednich, jeśli tak to przepraszam za powtarzanie się)

Doris kiedy masz prenatalne?Ja dzisiaj robiłam wyniki hormonow (TSH,ft4) myślę że w miarę ok wyszły.ostatnia wizytę u endokrynologa przed porodem mam w środę.chyba już czas torbę do szpitala spiskować.

reklama
Prenatalne mam mieć między świętami a sylwestrem, jeszcze nie mam umówionego terminu ale teraz w piątek mam wizytę więc się dowiem :-)

Anula...czuję się już o wiele lepiej niż w 6,7,8 tc. Co prawda jeszcze ściskam się z kibelkiem co rano podczas mycia i czasami wieczorem ale już jest dobrze. Poza tym trochę wróciły mi siły ale z kolei czuję ciągnięcia w brzuchu i jest on już trochę widoczny - w dżinsach się nie zapnę już wcale. Anula czekam na Twój wynik, będziesz sprawdzać przez neta czy musisz iść do labo? Daj znać od razu

Do góry