reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Iwix ja już nawet opłatki mam ;-) ciekawe czy u nas będą takie błogosławieństwa, czasem nie słyszę już dokładnie ogłoszeń ponieważ moja córcia na koniec woła "wychodzimy" i staramy się opanować sytuację na spółkę ze ślubnym :-D

reklama
Dziewczyny ja tak z innej beczki...
Czy którejś z Was dzieciątko urodziło się z naczyniakiem?
Mój Nikos urodził się z małym naczyniakiem na nosku...lekarz powiedział ze w ciągu 6 miesięcy zniknie....Nikos ma prawie 9 miesięcy A naczyniak nadal jest.
I tak sobie myślę czy jest jeszcze szansa na zniknięcie czy raczej będzie go miał do końca życia?

Mi on nie przeszkadza...Ale nie ukrywam denerwują mnie ciągłe pytania ludzi "co on ma za czerwona plamę na nosie"...

Moja córeczka miała z tyłu głowy taką czerwoną rozlaną plamkę - nie wiem kiedy znikła, ale znikła. Lekarze twierdzili, że może się nie wchłonąć, ale nie ma obecnie po niej śladu (taka dość spora była 1cm/2cm).

No właśnie...nam rodzicom to nie przeszkadza...dla mnie Nikos wygląda uroczo z tą plamka:)
Ludzie wszystko u wszystkich widzą tylko nie u siebie...
Z tym zadrapaniem to też już slyszelismy :/

Olasec A jak tam serduszko Michałka? Kiedy macie wizytę kardiologiczna?
My dopiero w kwietniu.

Totalne bzdury i niepotrzebne wciskanie nosa w nie swoje sprawy.. Moja miała zaraz po dostaniu się w moje ręce obcięte paznokcie, kilka razy zadrapała się tak czy siak i nie ma najmniejszego nawet śladu po jakimkolwiek zadrapaniu z tego czasu. Brednie głupich ludzi i tyle :no:

Misia moje córki maja naczyniaki. Starsza ma 5 lat dopiero jej jaśnieją młodsza ma płaskie na czole i oku sa delikatniejsze ale widoczne i na ciele jamiste. Nam kazał onkolog smarować alantanem i masować. Dlaczego onkolog bo teoretycznie zmiany jamiste naczyniaki powinny byc pod opieka onkologa.

MisiaMonisia z serduszkiem jest ok. Ubytek się super zarasta. Wizytę mamy też w kwietniu :-)
Chyba mamy skok rozwojowy albo Michałkowi będą.zaczynały ząbki wychodzić bo od 3 dni popłakuje i marudzi a do tej pory prawie wcale nie płakał. Ciągle wkłada piąstke do buzi i widać, że coś mu jest.

reklama
Kaira kto Was skierował do onkologa? Lekarz pierwszego kontaktu?
Naczyniak jamisty to jest ten wypukły?

Olasec super ze sie zarasta :)
Już bym chciała kwiecień...mam nadzieję ze ten drugi ubytek tez się pięknie zarosl lub zarośnie do tego czasu...chcialabym uniknac operacji.
Jeśli chodzi o ząbkowanie...to fakt u Michałka może się już zacząć :) Mojej kuzynki synek miał 4 miesiące jak wyszły mu naraz 2 dolne jedynki.
Nikos tez tak się slinil i wszystko pchał do buźki jak miał 3,5 miesiąca....Ale teraz ma prawie 9 i zabka nadal nie ma :) Także widzisz jak to jest ;)

Do góry