reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczyny bardzo serdecznie, mam pytanie, chyba dobrze na tym wątku...a mianowicie jestem po wyłyżeczkowaniu /poronienie 14 tc/ mija juz równo 2 tygodnie a nadal mam brunatne plamienia, niewiele ale są. czy któras z was tak miała???
Aniii
- ja po porodzie krwawiłam 4 tygodnie, potem dostałam @, potem kolejne 26 dni brudziłam na brązowo, po 26 dniach kolejna @, potem jeszcze brudzenie 7 dni i spokój ani brudzenia ani @, bo wsiąkła, więc każdy organizm oczyszcza się w swoim tempie, dodam, że miałam CC :sorry2: Więc spokojnie.
Anastazja - gratuluje, uważaj na siebie, na Was! :tak:
Czarna - no jak harmider w domu to możesz być spokojna, każdy na swoim miejscu jest :-p

Kairko buziole. Lenka jest słitaśna, jak mawia mój pierworodny :)
Ooooo mój brat tak do Ady też mówi i jeszcze nazywa Ją "pyrda" :-D

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku! :-)

Dziewczyny na nowy rok życzę Wam II kresek i spokojnej ciąży i zawitania na wieściach dla ciężarówek, bo tamte grubaski za niedługo w większości się rozpakują. I życzę nam wszystkim, by więcej Aniołkowych Mam nie przybywało. :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kochane na nasze szczęście to już koniec tego roku.
Chciała bym Wam serdecznie podziękować że byłyście ze mną w tych najtrudnieszych chwilach tego mijającego roku.
Bardzo Wam za to dziękuję.Naprawdę mi bardzo pomogłyście.
Mam nadzieje ze ten nastepny będzie dla nas lepszy
Także życze Wam razem i każdej z osobna Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku
Niedługo zobaczenia dwóch kreseczek, szczęśliwych ciąż i wspaniałych bobasów
do zobaczenia w przyszłym roku

Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

Kochane życzę wszystkim aby przyszły rok był szczęśliwy ,aby spełniły się marzenia
wszystkim ciężarówką by szczęśliwie urodziły ,a które się starają by doczekały upragnionych dwóch kreseczek .DUŻO SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU.
Ja kończę ten nieudany rok i zaczynamy wszystko od nowa zaraz po nowym roku zaczynam badania i mamy nadzieje że się doczekamy cudu,że ten rok będzie nasz,w tej nadziei podtrzymuje mnie mój ukochany mężulek.
Jeszcze raz życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
mam nadzieje że mogę do Was wpadać od czasu do czasu,bo dzięki Wam powoli zaczynam żyć na nowo

Kochane jestescie- dzięki za wsparcie!!! dziś zapytałam M czy wie czemu nasza kruszynka nie jest dziś tu z nami, a on na to, że pewnie nie chciała (faceci to naprawdę umieją sobie wszystko wytłumaczyć). Powiedziałam mu, że ja zatem też tu nie chcę być.

Dołek nie minął ale walczę. Poszłam dziś do galerii, zakupiłam sexi piżamkę na dzisiejszy sylwestrowy wieczór, który zamierzam spędzić piżamowo z M w domu z grzanym piwkiem czekając na początek nowego roku, KTÓRY MUSI BYĆ LEPSZY.
A tak a propos nowego roku, horoskopów etc, to jadę sobie samochodem, słucham radia, a tak ktoś "mądry" czyta horoskop... wg niego w kolejnym roku lepiej jeśli nie będę podejmować żadnych decyzji bo skończą się niepowodzeniem, a horoskop dla mego M jest taki że czekają go nowe związki - łłłłłło jejku dobrze, że ja w te horoskopy nie wierzę i decyzje o ciąży absolutnie podejmuję, a maż nigdzie się nie wybiera ;-)

zosia2011 chcę Ci powiedzieć, że strasznie mi przykro i bardzo mocno Cie przytulam. Oby Nowy Rok był dla ciebie szczęśliwy- niech zaświeci nad Tobą słoneczko!

anastazja polecam aqua areobik- fantastyczna sprawa... a i super relaksuje w ciąży

Ostatnia edycja:
Kochane Wszystkiego co najlepsze z Nowym Rokiem każdej z Was życzę. :tak::tak:
Spełnienia najskrytszych marzeń ,samych sukcesów , zdrowia ,szczęścia i pociechy i podpory w naszych połówkach . :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
A przede wszystkim zdrowych,różowych bobasków .
DO SIEGO ROKU

reklama
szampan_strzal.jpg

Jeszcze chwila, jeden krok
i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech się życie z górki toczy,
Niech Wam wiatr nie wieje w oczy,
Spełnienia marzeń,
wielu pięknych wrażeń życzę :-):-):-)

Do góry