reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam sie popoludniowo;-)
Karolcia fajnie ze masz takie podejscie i dobre samopoczucie;-)zyciem trzeba sie cieszyc;-)
Czarna trzymam kciuki za to zeby cos ruszylo....za pomyslna rozmowe;-)
Anulka serdecznie gratuluje:-)

reklama
Witajcie. Jestem tu nowa. ale mam za sobą dwa poronienia. pierwsze w 22 tyg.ciąży-u dziecka wykryto rozszczep kręgosłupa a drugie.wykryte w 10tyg - zatrzymanie akcji serca u dziecka w 7 tyg. . Teraz jestem w trzeciej ciąży,byłam u lekarza 27.12 i lekarka stwierdziła 5-6 tydz. wielkość pęcherzyka GS: 8.2mm . Bardzo martwię się czy tym razem uda się donosić ciążę.Największe obawy budzi u mnie to aby dzieciątko się rozwinęło i lekarz nie musiał stwierdzić pustego jaja płodowego. :(

Silentenigma witamy ciebie serdecznie kochana:tak: i gratuluje fasolki, przykro mi z powodu twoich strat ale tym razem trzeba mocno wierzyc ze sie uda choc wiem ze to trudne ale pamietaj my wszystkie napewno bedziemy trzymaly za ciebie kciuki i w kazdej chwili sluzymy dobra rada. Kiedy masz kolejna wizyte????

wonka tak słodziiutka już urodziła ok 6tygodni temu mniej więcej.zajrzyj na liste skarbów :)
lila a ile to dziecko ma teraz jak go tymi danonkami karmi?
Anulka świetne wieści i już tak będzie:)
Czarna rodzice to czasem mają pytania:( nas ze ślubem męczyli nawet po samej stracie dziewczynek.ale w końcu odpuścili.mam nadzieję,że tych plastrów już końcówka:)i boboseksy się zaczną
Silentenigma trzymam mocno kciuki za to zebys zobaczyla fasolinka z bijącym serduszkiem na kolejnej wizycie!!!i witam Cię
Aniunia dopiero doczytalam.będzie dobrze zobaczysz!!! to począteczek i ciężko ustalic date na pewno fasolinek mkodszy i serduszko pieknie bedzie bilo jak pójdziesz nastepnym razem.wiem,ze łatwo mówić ale stres nie pomoze jedy ie spokój.kciku trzymam z calych sił!

ja tak pobieżnie jak ostatnio mi się zdarza
pochwalę się ... my dziś już miesiąc mamy!!!!

Ostatnia edycja:
Tatuś pewnie ze zadowolony nawet dzieci bedzie mial z tego samego miesiaca...tylko przypomne z tamta corka sie nie widuje... obiecalam to chwale sie swoim malenstwem :) oto one :

1.jpg Zobacz załącznik 312780
pencil.png

Wonka uk, taki tu układ dziki. Dziś młody zadzwonił do szpitala, informując że potrzebny mi będzie tłumacz, a pani na to że może być problem z TAK SZYBKIM załatwieniem tłumacza. Że co? Mają prawie 2 tygodnie na to. A ja nie zaryzykuję że się nie dogadam, poza tym tłumaczka jest fajna w NHS i chętnie się z nią spotkam.
Lila, spokojnie. Póki co siedzę w domu i "zdycham", ale jak się cieplej zrobi i ruszą giełdy, to pewnie będziemy różne rzecz wypolowywać - norma. Z rzygankiem spokój, jedynie zgagę mam na maksa popołudniami i piersi dalej bolą - dobrze jest.
Witaj, silentenigma. Obawy dotyczące kolejnej ciąży to przypadłość każdej z nas. Obciąża nas doświadczenie straty. Spokojnie, powoli, kolejne usg powinno wykazać rozwój dzidzia.
Anulka, super kijanka! Tylko tak dalej!

reklama
Klaczku to sie ciesze ze mdlosci przeszly;-)A jak po swietach??? Jaka mieliscie pogode??? Bo u mnie zamiast sniegu padal deszcz:wściekła/y: niestety we Wloszech to norma:dry:

Do góry