Kuźwa ponad 20 stron do nadrobienia – oszalały, no nic Ania do dzieła! :-)
Kłaczek – wyślę wieczorkiem raz jeszcze
Nerowercia – witam się.
wstaw proszę zdjęcie swojego Szkraba i trzymam kciuki za fasolkę. Co do latania to ja jestem zdania, że w samolot nie wsiadać, ale są dziewczyny tu na forum, które latają i ich ciąża trwa, co nie znaczy, że to nie był powód Twojej straty :-(
Emy – masz cudownego mężczyznę obok siebie, jak dla mnie są dwie, ale ja bym zrobiła drugi test jeszcze i powolutku się cieszyła ;-)
Karolcia81 – trzymam kciuki by wszystko po Twojej myśli w końcu szło, no to trzymam kciuki i za zwalczenie tej bakterii
Kobietka22 – no to się bardzo cieszę, że kobiety wracają do zdrowia, trzymam kciuki za styczniową operację Babci. Ty łepkiem nie pracuj, bo od tego dzieci nie ma
Agamati1 – trzymam mocno kciuki za te staranka ;-)
isza1988,
Anka’’ – przytulam dziewczyny i znośnego dnia życzę
Barabarka88 – witaj, każda nas ma swój czas żałoby, swój czas na wyleczenie ran, jedne z nas cierpią dłużej, drugie są silniejsze i pragnienie bycia mamą zwycięża, 10 dni temu urodził się śliczny chłopiec Szymulek, Jego mama –
Mysza - nie doczekała 1@
Aniołkowa.
mama – mój na początku też sceptycznie podchodził do mojego czytania forum ,ale kiedy zobaczył, że z czasem zaczęło mi to pomagać, to przestał gadać, on też ma swoje fora samochodowe, ja swoje bb i każdy jest zadowolony, a Twój czas żałoby jeszcze się nie skończył, mało czasu minęło by łzy przestały lecieć, mi po dwóch latach lecą i nikt nie jest wstanie ukoić tego bólu, tej rany na sercu :-(
As76 – przytulam :-(
Koti81 – no na wieściach też mogłabyś się pojawić i Gracjankowe zdjęcie wstawić ;-)
Miśkam – gratuluję @
Elźbietka – nadzieja zawsze jest i kolejny cykl staranek też, więc głowa do góry i powodzenia
Aniunnia – no i dobrze, że sprawa się wyjaśniła i tak jak
Elżbietka próbujcie dalej i przede wszystkim odblokuj głowę, nie nastawiaj się na tu i teraz, jesteś młodziutka, więc zegar Cię aż tak bardzo nie goni, więc z radością te staranka
Linea82 – miłego dnia
Skierka188 – witaj, choć niestety poznajemy się przy tak przykrej sprawie, zostań z nami tu każda z nas jest w strachu zarówno jak się staramy i potem w każdym tygodniu ciąży, ale każda z nas z tym strachem walczy i ma wsparcie w bb-koleżankach, podczytuj, pisz, Ty pomożesz nam, my pomożemy Tobie
Malwa88 – daj mu czas, on też cierpi i nie wie jak sobie z tym poradzić, Ty pogadasz z nami, on z kolegami na ten temat już nie, ja z A. też nie zawsze potrafiłam rozmawiać na ten temat, każde z nas cierpiało po swojemu, a jednocześnie cierpieliśmy razem :-(
Anulka198424 – no niby beta nie kłamie, ale … ;-)
Trawa – rób te wszystkie badania i do dzieła, trzymam kciuki by wiara dodała Ci skrzydeł
Onaxxx – daj sobie szansę, nie kładź na sobie kreski
Słodziutka – trzymam kciuki by problemy się jakimś cudem rozwiązały same
Zjola – babcia to fajna funkcja, ale póki co odłóż babciowanie na bok i bierz się za maminowanie,
choć dopiero co straciliście Dzidzię
[*] :-(
Agniesiar,
Czarna76 – miłego dnia
Nie doczytał do końca, reszta po spacerze