reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kochane....
a u nas zapadła decyzja...o ile w poniedziałek gin nie zabroni tak definitywnie....to już od tego cyklu zaczynamy staranka...tzn...po prostu nie będziemy się zabezpieczać....czekam tylko jak sie te plamienia skończą....
jakoś do tej pory te miesiące przerwy nie przynosiły nic dobrego...więc teraz nie mamy zamiaru czekać...

miłego dnia...

EWELINKO - co się dzieje....? trzymaj się kochana....o której wizyta...?

reklama
Karolcia, wizyta dopiero 15-16.....zejdę na zawał do tego czasu....

Dziewuszki, dziś zero plamień....z rana była tylko leciuteńka smużka różowawa...brzunio nadal boli jak na @, cycki mam taaaaaaaaak nabrzmiałe i taaaaaaak "palą", że....jedyny plus, że w końcu mam jakieś czyczki...takie okrąglutkie...fiu...fiu... ;)))

Buziaki*
I dziękuję za wsparcie!!!!

Dziewuszki, dziś zero plamień....z rana była tylko leciuteńka smużka różowawa...brzunio nadal boli jak na @, cycki mam taaaaaaaaak nabrzmiałe i taaaaaaak "palą", że....jedyny plus, że w końcu mam jakieś czyczki...takie okrąglutkie...fiu...fiu... ;)))

Buziaki*
kochana ja was podczytuje troszkę i to że boli brzuszek w ciąży to normalne...ja też się skarżyłam na bóle jak na miesiączkę ale mi powiedzieli ze to normalne bo ci tam wszystko się rozrasta:))a jak piersi cię "palą"to też dobrze hah także nie stresuje się.ja do 6tyg.myślałam że okres dostane że to nie ciąża bo tak pobolewało.a tu oooo potem też boli;))chyba bardziej nawet takie rwanie jest ale to wszystko dlatego ze twoje ciałko przygotowuje się do wydania na świat dzidzi:)))pozdrownionka

kochana ja was podczytuje troszkę i to że boli brzuszek w ciąży to normalne...ja też się skarżyłam na bóle jak na miesiączkę ale mi powiedzieli ze to normalne bo ci tam wszystko się rozrasta:))a jak piersi cię "palą"to też dobrze hah także nie stresuje się.ja do 6tyg.myślałam że okres dostane że to nie ciąża bo tak pobolewało.a tu oooo potem też boli;))chyba bardziej nawet takie rwanie jest ale to wszystko dlatego ze twoje ciałko przygotowuje się do wydania na świat dzidzi:)))pozdrownionka

Kochana, strasznie Ci dziękuję :)))))))))))))))))))
Jestem o wiele spokojniejsza.....
Pozdrawiam :)))

Buziaki*
Ja bym powiedziała,że to wszystkie oznaki prawidłowej ciąży.
Spokojnie.... a będzie dobrze :tak::-):-)

Ewelinko- zobaczysz jutro gin ci powie ze wszystko jest ok.Tylko daj znac zebysmy sie tu nie martwily.

a weekend minol dosc spokojnie.
Wrocilam w koncu do domu, bo tak bylam caly czas u rodzicow.i wczoraj po raz pierwszy sie kochalismy.
czekam do 8.10.i zaczynam dzialac (mam nadzieje ze bede mogla)musze bo zwariuje bez malenstwa.
Bol cały czas jest i to chyba wiekszy niz byl...

Ja też już się nie moge doczekac kiedy będziemy mogli się starac-zaczynam od 1 listopada.Mam nadziejeże się uda i wszystko bedzie dobrze-mój gin. powiedział że jak pierwszą ciąże donosiłam to tez druga donosze.Napewno nam sie uda...

karolciu - my tez chcemy zaczac staranka w tym cyklu, wlasnie jestem w trakcie @ i jak sie skonczy to dzialamy :) tez nie chce czekac, bo widze, ze nie ma reguly na to, jak donosic prawodlowa ciaze po poronieniu...

reklama
karolciu - my tez chcemy zaczac staranka w tym cyklu, wlasnie jestem w trakcie @ i jak sie skonczy to dzialamy :) tez nie chce czekac, bo widze, ze nie ma reguly na to, jak donosic prawodlowa ciaze po poronieniu...

Właśnie...my do tej pory odczekaliśmy tyle ile sugerowali lekarze.....i nic to nie dało.
na szczęście ten obecny jest zdania, że max. 3 miesiące....czyli po 2 @....ale my poczekamy góra do tej jednej...albo i nawet nie....
a robiłaś jakieś badania...bo my po poprzednich stratach przebadaliśmy się gruntownie....może warto choć te podstawowe zrobić...? ale to oczywiście Twoja decyzja...
a co na to Twój gin....jakiego on jest zdania jeśli chodzi o czekanie?

Do góry