Cześć babeczki!
Nie odzywałam się dwa dni i ciężko Was nadrobić!
W sobotę odwiozłam mojego pierworodnego na autobus do Bułgarii, a wczoraj byliśmy pod Krakowem na grillu. Miejsce okazało się nieciekawe ale towarzystwo było ok, tak, że ogólnie było sympatycznie.
Co do staranek, to idą pełną parą
, chociaż pozajączkowały mi się obliczenia i owu będzie prawdopodobnie jutro albo w środę, to i tak używamy ile wlezie
, bo młodzieży nie ma w domu, więc pełen luz blues.
Widzę, że tutaj jakieś podejrzenia o następne fasolki są na forum! Jankesowa trzymam kciuki!
No i w dalszym ciągu trzymam kciuki za Karolcię
Kłaczek - współczuję, że przyszła wredota @. Ja myślę, że u nas też nie będzie to takie hop! Na razie cieszymy się sobą, bo mamy wolną chatę i co ma być, to będzie
Ja będę się kręcić niespokojnie w okolicach 23 lipca ale coś mi się wierzyć nie chce, żeby się udało za pierwszym strzałem
Agamati - myślę, że Twój M kiedyś zmieni zdanie
Trzymam kciuki!
A ja jutro wybiorę się na badanka tarczycowe, bo już chlamydię, ureoplasmę, mykoplasmę i wirusa opryszczki wykluczyłam i zostało jedynie to. No i mamy oczywiście to zakichane leniwe wojsko!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! Buźka
Nie odzywałam się dwa dni i ciężko Was nadrobić!
W sobotę odwiozłam mojego pierworodnego na autobus do Bułgarii, a wczoraj byliśmy pod Krakowem na grillu. Miejsce okazało się nieciekawe ale towarzystwo było ok, tak, że ogólnie było sympatycznie.
Co do staranek, to idą pełną parą

Widzę, że tutaj jakieś podejrzenia o następne fasolki są na forum! Jankesowa trzymam kciuki!
No i w dalszym ciągu trzymam kciuki za Karolcię

Kłaczek - współczuję, że przyszła wredota @. Ja myślę, że u nas też nie będzie to takie hop! Na razie cieszymy się sobą, bo mamy wolną chatę i co ma być, to będzie

Agamati - myślę, że Twój M kiedyś zmieni zdanie

A ja jutro wybiorę się na badanka tarczycowe, bo już chlamydię, ureoplasmę, mykoplasmę i wirusa opryszczki wykluczyłam i zostało jedynie to. No i mamy oczywiście to zakichane leniwe wojsko!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! Buźka