reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mississ ,Olu* przytulam was dziewczynki znam takie wścieklizny też czasem to miewam taki gorszy dzień i przyznam sie szczerze ,że czasem w chwilach silnego stresu jak np @ po dwuch kreseczkach czy po poronieniu przyjaciólki sięgam po gluta:zawstydzona/y:.

reklama
nie wiem Missiiss ja w sumie nigdy nie obserwowałam cykli. dlugosc tylko i tyle.nad owulką nie zastanawiałam się
Anetha na podpachy będzie:)

Dziewczyny -przepraszam ze tak wpadam ale może czyta ktoś kto się nie ujawnił jeszcze...

W interwencji na Polsacie o 16.15 będzie o odszkodowaniach po stracie ciąży

Ewela jakbym moją siostre słyszała jak zaszła z drugim i teraz z trzecim to ryczała jak bóbr ,(ona niezbyt dokładnie potrafi wyliczyć cykl i wszystkie dzieci czyli teraz troje bo trzecie w brzuszku to "wpadki").Ale daje rade i ją naprawde podziwiam czasem ma dość ,ale zawsze jest uśmiechnięta i dowcipna:tak:

Ewela dasz radę juz masz jedno szczescie i na pewno jestes swietna mamusia. wiecie co a ja wam sie przyznam,ze sie boje porodu... niby juz mialam próbę i bylo ok,ale moje malenstwa byly duzo mniejsze 380 i 440 gram... 10 x mniejsze od dzidziusia
Kobietka dzieki za przytulasa:)

ćmi mnie brzuszek jakby na @ ,ale to nie ból tylko ćmienie ostanio miałam coś takiego jak miałam Aniołka w brzuszku , pozatym napięcie w podbrzuszu czuje i brak bólu piersi o dżisas już w pracy czułam to uczucie az mi serce skacze w nadziei czuje sie jakby w czasie dejavi.
Karolcia dobrze wyczytałam ,że ty zaszłaś w dniach niepłodnych?To tak można ? a w którym dniu cyklu najprawdopodobniej zaszłaś?
O matko jak @ przyjdzie to mocno sie zezłoszcze.

reklama
Do góry