reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zakaz palenia... juz nie palilas przeciez. a przynajmniej tak zrozumialam Twoje zamiary
Ewela ja tez zawsze gdzies wcisne,mam niby segregatory na dokumenty ale czesto wlasnie wepchne luzem

ja jakas nienormalna jestem ... :zawstydzona/y: raz mam super dzien a pozniej jakis taki zly sie robi nerwy mam a jak mam nerwy to mnie wszystko drazni i wyje nie wiadomo dlaczego:-(

Cześć dziewczyny

Kasiu przytulam nie wiem co powiedzieć trzymam mocno kciuki i nadal wierze, że będzie dobrze,że wszystko się ułoży.
Mississ piękne rzęsy.
Agatko moja mama też stosuje takie triki i schudła od świąt Bożego Narodzenia z 75 do 67kg:tak:i wchodzi w moje spodnie:szok::eek: musiałam jej jedną pare oddać bo wszystko na niej wisi :zawstydzona/y:
Kochane moje mam czarną dziure w głowie dziś chyba pół miasta do szpitala przyjeli:szok::crazy: , nie zdążyłam nawet całego towaru wystawić a zwykle leciutko sie to udawało i nawet mogłam sobie przycupnąć czasem.
Karolcia trzymam kciuki za wyniki oby były jak najlepsze:tak:
Karola jak ten czas leci pamiętam jak sie martwiłyśmy o Twoje plamienia ,a teraz już 30 tydzień, kochana wytrzymaj jeżeli teraz pójdziesz do szpitala to i tak dasz rade i wytrzymasz dla dzidzi, bo jesteś twarda babka jak my wszystkie i dla naszych dzieci zrobimy wszystko;-):tak:
Olu81 cieszę się ,że zglądasz do nas ja też chce balnage tylko bez kaca jesu jak ja dawno sie nie ududniłam z moją siochą teraz ona jest w ciąży i znowu będziemy stratne zawsze nasi M pijają a my za kółkiem lub dyżur (dowozicielek trunków i odwozicielek "denatów" :-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:
o dziś ona ma pierwsze usg i mój gin będzie podglądać moją siostrzenice (bo w końcu musi być dziewczynka już ma 2 synków).

główka do góry ja na dziś mialam termin,a tu cztery meisiace juz nie ma cóeczek,ale nie mam doła. mysle o nich ,jest mi przykro ,ale wierze w lepsze jutro.w to ,ze jeszcze przytule dzidziusia nie jednego.ze zostanie mi wynagrodzone to co stracilam

ola ale mi tu nie chodzi o antosia bo z tym sie juz pogodzilam ze go narazi nie odzyskam ale... nie wiem jakos mnie wszystko wkur***a dzisiaj.. polazilam z kuzynka po sklepach i juz mialam serdecznie dosc i jakos tak palic mis ie chce i w ogole drazni mnie w kolo wszystko ... tak niby bez powodu... a moze przez to ze dzis 40dc a owu jak nie bylo tak nie ma .... :no::-(

missiiss a moze to @ nadchodzi? w sumei dobrze by bylo jak by sama przylazla moze. a z tymi owulkami to slyszysz,ze czasem sa dzidziusie a owulki widac nie bylo,

reklama
A ja załapałam jakiegos doła od jakiegos czasu, tak sobie myslę i przeraża mnie to maciezynstwo,ze to juz dwójka dzieci,trzeba je wychowac,nakarmic,wykształcic i ubrac, czy ja podołam temu, kurde dziwne te uczucie,ze sie tak mysli :sorry:

Do góry