reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguśka dzieki za wiarę:) moze nie przyjdzie w koncu wyslalam do Anethy ekspresem:)co do redsika to moze faktycznie raz na jakis czas nie zaszkodzi.nie ma co przesadzac. juz wiekszosc z nas dbala o siebie i nic z tego nie wyszlo:(
Gosiah ja krwawilam z 5tyg bite prawie do pierwszej@ a ona po 6tyg równiutko przylazla
Karolcia dobrze,ze badania zrobilas,nie ma czego sie bac.pewnei wszytsko ok.a jak nawet cos wyjdzie to bedziesz wiedziala co bylo przyczyna.i potem bedzie ok.wiec dzwon i melduj nam o wynikach
Missiiss wiem ,ze tez nei chcesz czekac,ale czy mamy na to wplyw? przyjda do nas bobaski jak nie taraz to za miesiac. na pewno w 2010:) rzesy fajne

reklama
Missiiss: kochana, pamiętaj, że testy pokazują iż w ciągu 24-48h będzie owulacja. Poza tym nie wierze tak do końca tym wynalazkom...mi owulki nie pokazały a do zapłodnienia doszło. Nie ma co...trzeba działać, tulić się a nie oglądać na testy ;-)
Trzymam kciuki
PS rzęski super-też się zastanawiam czy sobie nie strzelić takich

Ola:5tyg??? o kurka...no to faktycznie Cię nie oszczędziło :-(

EwelinaK: trzymam kciuki, żeby wszystko jutro było w porządku. Mam nadzieję, ze napiszesz co powiedział gin. Powodzenia

Ostatnia edycja:
nio ale to juz pozniej nie tak duzo. kilka dni przerwy i @ przylazla:)ale za to brzuch mnie nie bolal dopiero przy @ mocno.

gosiah masz racje tempka jednak lepsza moim zdaniem juz nie kupie tych testow ... wszystkie jakby pokazywaly kreske druga niewiele ciensza od kontrolnej wiec wbijam w nie a rozniaca w odcieniach pewne jest z tego ze w dzien moze sie mocz bardziej rozcienczyl w inne dni a raz mnie i tyle...

no nic caczynam brac duphaston od wieczora na wywolanie @ a pozniej clexane i do dziela monitoringi i te sprawy ;-) troche szkoda ale co ja moge ...

reklama
Do góry