reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A mnie niestety już 4 dzień boli gardło :-( W piątek zachciało mi się lodów, więc sobie zjadłam w domu, a potem w nocy już mnie gardło rozbolało. W weekend obawiałam się brać jakieś leki, więc się leczyłam herbatą z miodem i cytryną i płukanką wodą z solą. (Tutaj niestety nie ma do kupienia nic do płukania). Wczoraj zadzwoniłam do lekarza i pozwolono mi brać Tylenol, tabletki do ssania oraz spray do gardła. Stosuję, ale na razie ni widzę dużej poprawy :-(

reklama
no zobaczymy jak bedzie oto moje testy z przed wczoraj i z dzisiaj ... wczorajszego nie wklejam bo juz wiadomo innazczej wyglada a te sa swiezo zrobione

Załączniki

• owulacyjny.jpg
    owulacyjny.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 86
  • test ow.jpg
    test ow.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 65
na ból gardła dobra będzie płukanka z propolisu (preparat nazywa sie propolis albo propanol) krople do sporządzania zawiesiny do płukania gardełka, to naturalna substncja produkowana przez pszczółki wiec jesli tylko nie ma problemu z lergiami na produkty pochodzenia pszczelego to polecam, mysle ze w ciazy nie ma zadnych przeciwwskazan (dla pewnosci zawsze mozna spytac pani w aptece albo przeczytc ulotke).

katkaa-Przytulam i (*) dla Twego aniołka.
Kochane wracam już do WAs u mnie już dużo lepiej.Miałam wypadek w pracyJechaliśmy na sygnałach z pacjentem w ciężkim stanie i dowalił do nas Pan który stwierdził że nas nie widział i nie słyszał, drobny szczegół że wyjechał z drogi podporządkowanej.,Doznałam tylko kilku potłuczeń i urazu kręgosłupa bo w trakcie uderzenia niczego się nie trzymałam.reszta bez problemów wyszła.
Byłam dziś u endokrynologa, Tarczyca dalej skacze ale to przez moje Hashimoto, i i także potwierdziła według badań Te moje policystyczne jajniki.Przepisała mi Siofor 500 mg powiedziała że powinno wszystko się unormować do tego mam Eutyrox 100.Powiedziała że powinnam teraz schudnąć, i(mam całkowicie zatrzymany metabolizm)Czy któraś z Was brała ten lek lub metformax i czy udało wam się schudnąć.Muszę iśc na badania genetyczne Powiedziła że będziemy walczyć o zdrowego małego dzidziusia, powinnam zacząć normalnie mieć okresy i owulację.W niedzielę dostałam @ więc staranka nie wyszły ale byle do przodu.:-)

reklama
kaira ale to nie test ciazowy ;-) tylko owulacycjny hehe :-)i cz jest roznica w odcieniach ??:-)

mi sie wydaje ze tenm pierwszy jest mocniejszy test .... czylo tak jakby juz byla ale juz zglupialam bo tempka co innego mowi :/ jutro jeszcze sobie zrobie tego testa i zobaczymy... powiem wam ze to fajna sprawa na allegro duuuuzo zamowie bo sa tansze niz w aptece :)

dzisiaj na pytanie do mezulka: robimy dzidzia dzisiaj ?? odpowiedzial i usmiechnal sie : nooo :D kochany moj :)

Do góry