Karolcia też mi sie wydaje że nie ma co szukać przyczyny w terminie który odczekałaś od starań. Lekarzom po prostu najlepiej podać taki powód bo innego nie znają a w ten może uwierzysz. I już nie długo i ty brzucha do czekasz.Gratuluje odwagi...ja jestem po drugiej stracie i mam zamiar zaliczyć badanka i odczekać conajmniej pół roku....
możesz mi powiedzieć, czy to gin Wam już pozwolił czy to Twoja decyzja...i naprawdę nie robisz badań.....przepraszam, że pytam, ale ja jestem teraz bardzo przewrażliwiona i chyba bym się nie odważyła tak szybko decydować...zwłaszcza, że mnie trochę lekarze objechali, ze te 4 miesiące, które odczekałam to było za krótko i to mogło być przyczyną tego poronienia....
Śliczny brzuszek....taki zgrabny.....ja też chcę....jejku czy ja się kiedyś doczekam brzuszka?!!!!!!
Dziewczyny...mam gęsty, ciągnący śluz...tzw. kurze białko.....czy to możliwe, żeby to już były dni płodne...dwa tygodnie po zabiegu....czyli za kolejne dwa mogę się spodziewać @?
Buziaczki
Ale naprodukowałyście....jak się nie zasiądzie do kopa co godzinkę...to nie ma mocy żeby za Wami nadążyć.....
Dobranoc moje kochane kobietki.....
KOchana te wyniki to rzeczywiscie niezłe. Musisz koniecznie jakiegos dobrego lekarza znależśćCześć kobietki!
Przyznam się szczerze, że dziś nawet Was dobrze ie doczytałam
Odebrałam dziś kolejne wyniki mojej tarczycy...i niestety sa gorsze..
TSH już ponad 8
FT4 miesci się w normie ale spadło
a anty TPO ponad 1300 przy normie od 0,00 do 5 z czyms
tak więc trochę się podłamałam, ale teraz przynajmniej wiem, że jednak moja tarczyca nie pracuje dobrze jak mi to probowała wmówić jedna pani doktor endokrynolog. W czwartek mam wizyte u innej pani doktor i wierze że ona mi pomoże...
Przepraszam że dziś tak samolubnie o sobie..
Super ze wszystko dobrze.Poprosimy o jakieś zdjątkoa u nas
byłam u ginka i nic tylko ten człowiek potrafi mnie na maksa podbudować
podglądaliśmy dzidzia, rośnie jak na drożdżach, bo ma 1,11mmSerduszko ładnie bije ku mojej ogromnej uciesze, jupi.
luteinę mam odstawioną i od dziś łykam już duphaston 2 x 1
dostałam zlecenie na ogrom badań od morfologii, hcv, hbs, toxo, cmv, odczyn combsa, glukozy, badania moczu po usg piersi i usg genetyczne
fiu nieźle mnie to wyniesie, ale wszystko jedno byle z dzidzią było gitas
karta ciąży już oficjalnie założona, więc mogę powiedzieć że jestem ciężarówką
kolejna wizyta 2 lutego
no i najważniejsze, dziękuję za kciukizdecydowanie czynią cuda
![]()