reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie było mnie chwilę i juz kilka stron naskrobałyście. kurcze miałam dzis sobie skracać i zwężać spodnie no ale chyba dzis juz tego nie zrobię. Troszkę późna pora na to, a może jednak...

reklama
Pati Agatka już jest. Ja też. Więc wracaj i Ty!!!

Wiecie co? Mój pies wlazł do łazienki jak myłam głowę, puścił mi śmierdziucha po czym cichaczem wycofał się do przedpokoju! No zamach na rękę, która go karmi!!!

A swoją drogą: jak ja będę kiedyś z wielkim brzuchem myła głowę nad wanną?

Kurcze mój M tez pali ale ma juz takie momenty - mówi że rzuca ale jak narazie bez skutku. A co jest najgorsze to ja tez sobie popalam od czasu do czasu ale tylko od czasu do czasu jak mnie ktoś wkur...

dobra niech wam bedzie... wrocilam.. zjadlam kolacje a chcialam jeszcze sie wypluskac...... pozwolicie jeszcze na chwile zniknac??

dobrze ze ani ja ani moj nie palimy, ja nawet nigdy nie probowalam wiec nawet nie wiem jak to smakuje, moj sprobowal i stwierdzil ze mu nie smakuje i nie ponawial prob zreszta rodzice sie dowiedzieli i mu wyklad zrobili (pewnie do kaloryfera go przywiazali bo to byl jedyny sposob na wybryki mojego A) :-D

Daaa, witaj;-)ale mi to odpisz bo mnie ta Twoja owul wczesna intryguje.jak ja stwierdziłas?skoro pecherzyk jeszcze nie urósł o jakim cudem;-)

12 dnia cyklu miałam skok tempki z 36,2 do36,45 i tempka już od tego czasu utrzymuje się w górze... Czas mierzenia to zawsze 6:30... Tylko jednak ja to głupek mały jestem, bo to przeciez musi być ponad 4 godz snu, a ja od pewnego czasu różnie się kładę, nawet o 3... :dry::dry::dry:

MISSIISS mój S rzucał 2 razy beze mnie i wracał do palenia -ja rzuciłam raz i od 01.01.2009 nie palę -On próbował jeszcze zjarać paczkę -ale sam??? śmierdzący??? rzucił... teraz popala w pracy -bo nie powiem że nie wiem;-) ale co tam -nałogowo nie ara więc luz

My z moim M razem rzuciliśmy - dzień po weselu :-) Na weselu spaliliśmy chyba po 3 papieroski... :tak::tak: I od tego czasu koniec :-)

Witam dziewczyny
Cóż to za produkcja, ledwo przeczytałam, ale odpisać wszystkim to niemożliwe.
Agata gratuluję prawka

Witam ja tylko na chwilkę mam aż 2 dni wolnego, i znów maraton.Najgorsze jest to że dostałam @ to moja pierwsza po poronieniu i zaczynam starania pozdrawiam i całuję:-)

dobra uciekam do wanny

daa, gosia lew witam was powiem tylko tyle ze agatka prawko zdala dzieki swojej landarze w kopercie :-p lapowa jak nic ale zeby az tak duza :? :-D wiec nie chwal ja bo na pewno zrobi tak : [ame="http://www.youtube.com/watch?v=7RMLt28n0-M&feature=related"]YouTube- The Worst Woman Driver EVER[/ame] (agatko bez urazy) to taki zarcik :-D mam nadzieje ze nie zbijesz

kaira to gratuluje pierwszej @ i powodzenia w kudlatkach czyli boboseksach

reklama
Tak sobie siedzę i myślę... I doszłam do wniosku, że strasznie zazdroszczę tym, co testują w tym miesiącu... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: też już bym chciała...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale jestem bez szans... Seksik był tylko 5,6 i 19 dnia cyklu :-:)-(

Do góry