reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie no tylko żartowałam z tą drabiną
R obiecał że umyje
EWELA ja myśle ze normalnie spokojnie wytlumacz że jesteś w ciąży że się słabo czujesz ze zajmiesz się nim jeszcze kilka dni dopóki nie znajdą kogoś nowego
myślę ze to byłoby w porządku

reklama
Kuzwa jak mam im to powiedziec teraz tym rodzicom tego chłopca:confused2: a moj facet pewnie bedzie cos pitolil:confused2::confused2::confused2: hmm

Nie przejmuj się pitoleniem jakiegoś faceta . Teraz Ty jesteś ważna i dzidzia a nie obce dzieci.
O kurde ale się ze mnie egoistka zrobiła.

Kasia a Ty te swoje pomysły to opatentuj. Jaka drabina ?? Jakie okna?? Kłopotu chcesz sobie narobić na same święta ????

dobry pomysł , ja myśle ,że zrozumieją , no akurat my mamy prawo myśleć tylko o sobie (w domyśle o dziecku, które nosimy), wiecie ,że jak mi ten test wyszedł i powiedziałam ,M żeby po dziurach pomalutku jeździł to stwierdził ,że przesadzam bo to nie choroba jest:confused2::wściekła/y:, aż go zbeształam wtedy solidnie.

jak wkleić zdjęcie??hmmm ja to dodaje jako załącznik bo wklejć nie umiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolcia kuruj si eduzo duzo ale to duzo zdrówka dla ciebi ei fasolinki:tak:

ja tez mam wizyte dopiero 22... wiecie co ja chyba jak nie dostane okresu do stycznia wezme luteine na wlasna reke i wywolam sobie bo niemoge z @ pojechac na tą wizyte 25 stcznia, nie moge:no:

ewela jak odpowiadasz na posty to zroszke nizej masz zarzadzaj załącznikami i tam klikasz i zalaczasz fote :tak:i akceptujesz odpowiedz nizej

ej moze to glupie ale... ktoras z was probowala zaczac wczesniej starania niz prżed zielonym swiatelkiem ?? :confused2::eek::eek:

Hahahahahaha
No to gadka o tym co nie możan w ciąży -dżizas -już mnie nie okrzyczycie bo za późno ale ja robiłam wszystko czego nie można:-p:-p:-p:-p

Myłam okna
Jadłam tatara i wątróbkę
Łaziłam po górach aż mi nogi odpadały
Przesuwałam biurka w pracy i szafki -bo mi przestrzeń życiowa zaczęła przeszkadzać -mało tego bolał mnie wtedy brzuch jak na @ i pomyślałam że jak @ ma przyjść to po takim wysiłku przyjdzie szybciej :szok::szok::szok::szok: dżizas ale ten mój mały uparciuch się trzymał maminej macicy:eek::eek::eek::eek::eek:
Tańczyłam na weselu i piłam wino:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Biegłam do autobusu

Więcej grzechów nie pamiętam............................... i w sumie chyba lepiej
Miałam chyba jakąś blokadę w głowie albo mózg mi odjęło -jak zwał tak zwał:-p

Asiu
nic się nie martw
Wiolka trzymam kciuki za te wyniki, wizyty i fasolkę
Kasiu hahaha już zgaga:-D:-D

Ja dziś pisałam do koleżanki 9go listopada miała zabieg.... nie dzwoniłam bo nie jest gotowa na rozmowę -strasznie się miota z badaniami... jeszcze nie czas żeby jej pomóc... niestety nie ma kompa na chodzie bo gdyby tu zajrzała i się wygadała to zapewne znalazłaby pocieszenie -jak ja kiedyś

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam

reklama
Do góry