reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kochane....
przywitam się tylko z Wami.....bo jestem jeszcze bardzo słabiutka
Dziękuje, że się o mnie martwiłyscie....
Oczywiście, że byłam u lekarza...nawet było u mnie pogotowie bo temp. nie chciała spadać....ale poza Paracelamolem nic mi nie chciali dać....musiałam wyleżeć.....
Nawet myslałam, że to już koniec...i że nawet jak serduszko jej zaczęło bić to nie da rady przy takiej gorączce...
....ale na razie objawy bez zmiam...i mam dużo mlecznego sluzu...a myślę, że jakby się cos działo to pewnie już by zaczął zmieniać barwę na nepokojącą....jeszcze tydzień...zobaczymy...
Troszkę Was poczytałam....GRATULUJE NOWYCH FASOLINEK!
Wracam do łóżeczka....bo mi się kręci w głowie.....

Buziaczki...
Kochana, to wracaj szybciutko do zdrówka i nic sie nie martw!!! Trzymaj się cieplutko, buziam*** :-)

reklama
Ewela zależy czy go dżwigasz bo podnoszenia lepiej unikać ,a nerwy też nie są wskazane ,jeśli drażnią cie dzieciaczki to może odpuść sobie pilnowanie go dla dobra fasolki:tak:
Karolcia życze dużo zdrówka dla ciebie i fasolki trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&
Ja własnie próbuje nakłonić kumpele na wizyte na pogotowiu miała 2 kreseczki od 3 tyg nie ma @ u lekarza jeszcze nie była, plamiła, a teraz krwawi i siedzi w pracy , już nawet drastycznych słów użyłam i chyba sie pogniewała, w każdym razie napisałam,że jak podejmie decyzje to niech da znać.

Dziewczyny,a teraz pytanie z innej beczki. Czy opiekowanie sie cudzym dzieckiem to dobrze w ciazy?

Ja wlasnie sie opiekuje takim 14mies chlopcem i powiem wam ,ze mam takie nerwy na niego,ze ledwo wytrzymuje, niewiem czy to dobrze czy zle. Z drugiej strony mysle,zxe zawsze to jakas kasa jest,ale grosze naprawde i czy one sa warte tego.

Ja myśle że nie jest to dobry pomysł. Tym bardziej że teraz u Ciebie hormonki wariują więc dodatkowy stres nie jest wskazany.

Kasia - ani się waż ruszać okien. Nie można stać z wysoko uniesionymi rękami w Twoim stanie...

Ja myśle że nie jest to dobry pomysł. Tym bardziej że teraz u Ciebie hormonki wariują więc dodatkowy stres nie jest wskazany.

Kasia - ani się waż ruszać okien. Nie można stać z wysoko uniesionymi rękami w Twoim stanie...

Kuzwa jak mam im to powiedziec teraz tym rodzicom tego chłopca:confused2: a moj facet pewnie bedzie cos pitolil:confused2::confused2::confused2: hmm

reklama
Do góry