reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, mam wrażenie, że lada moment dostanę @... Dziś 31dc... :-(

A co do żył - mam tak samo. Tylko w gabinecie mojego gina jedna jego asystentka potrafi wbić się w to czego nie widać i za pierwszym razem trafić bez pudła. Żadna inna nie opanowała tej sztuki. O innych miejscach pobierania (np. w mojej przychodni) nie wspomnę.

Asia chyba nikt czzęściej w kibelku na początku ciąży niż ja...:-):-):-):-):-)

reklama
Dziękuję Ewela.

Kasiu, mam jakiś chory film, że skoro mam cykle ok. 34-36dni to jeszcze wszystko może się zdarzyć. Ile się mówi i czyta o poronieniach samoistnych? Przychodzi @ i kobieta nawet nie podejrzewała, że była w ciąży. Dlatego boję się najbliższych dni. Tego, że test pokazał dwie kreseczki, a @ i tak przyjdzie i... Nawet nie skończę...

Nie przyjdzie, zobaczysz będzie dobrze:-)

hej wam :)

temat zylny widze ;-) u mnie przez kropki moje nie widac zyl i nie wspominam juz jak przy porodzie mnie 8 razy kula zeby wenflon zalozyc.... to kwestia sztuki czy ktos umie to porzadnie zrobic czy nie. jezeli kobieta jest dobra to za pierwszym razem pobierze :tak:

jej ale ja wam zazdroszcze chodzenia na bete, robienia testow, i cieszenia sie ze @ nie ma... a tym czasem ja jak na zbawienie czekam na @ :-( a juz bym tak chciala testowac.... jak ja mam wytrzymac do marca??:sorry::sorry:

dziewczyny czy wy tez macie takie wzdecia ja zawsze mialm problem z jelitami znaczy leniwe mialam ale teraz to masakra czyje sie jak balon a to dopiero poczatek
czy mozna pic aktiwie w ciazy czy jakies inne sposoby na wizyte w wc???????:zawstydzona/y:

Witam
missiiss
marzec tuż tuż :))
zaproś teściową do siebie na jakiś czas- to wtedy z tej złości @ na pewno też przyjdzie :-D:-D:-D

dziewczynki zmykam na prawo jazdy.trzeba i tą sztukę opanować!!!
papa

KAŚKA sio od okien nie woooolnoooo!!!!, nie słyszałaś ,że to powoduje problemy z krążeniem w ciąży takie wyciąganie rąk do góry ja myślałam w ciąży ,że to takie gadanie i chciałam umyć góre segmentu jak mi sie nie zakręciło w głowie i jeszcze obrzygałam podłoge stojąc na krześle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny,a teraz pytanie z innej beczki. Czy opiekowanie sie cudzym dzieckiem to dobrze w ciazy?

Ja wlasnie sie opiekuje takim 14mies chlopcem i powiem wam ,ze mam takie nerwy na niego,ze ledwo wytrzymuje, niewiem czy to dobrze czy zle. Z drugiej strony mysle,zxe zawsze to jakas kasa jest,ale grosze naprawde i czy one sa warte tego.

reklama
Cześć kochane....
przywitam się tylko z Wami.....bo jestem jeszcze bardzo słabiutka
Dziękuje, że się o mnie martwiłyscie....
Oczywiście, że byłam u lekarza...nawet było u mnie pogotowie bo temp. nie chciała spadać....ale poza Paracelamolem nic mi nie chciali dać....musiałam wyleżeć.....
Nawet myslałam, że to już koniec...i że nawet jak serduszko jej zaczęło bić to nie da rady przy takiej gorączce...
....ale na razie objawy bez zmiam...i mam dużo mlecznego sluzu...a myślę, że jakby się cos działo to pewnie już by zaczął zmieniać barwę na nepokojącą....jeszcze tydzień...zobaczymy...
Troszkę Was poczytałam....GRATULUJE NOWYCH FASOLINEK!
Wracam do łóżeczka....bo mi się kręci w głowie.....

Buziaczki...

Do góry