reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
dziewczyny ja juz po badaniu na bete teraz bede oczekiwac na wynik .Pani jak mnie zobaczyla to chyba szpook przezyla bo u mnie cieszko zylke znalesc siedzialam z pol godzinki raz jedna reka raz druga a po ostatnim badanku wielki siniak:-)Wreszcie poprosila malego chlopca co byl zamna ale on sie bal wiec znow jaWreszcie po poszukiwaniach zyla znaleziona pani mowi zebym sobie zapisala w ktorym miejscu:-DA co do mojego samopoczucia to mam straszne wzdecia nie moge isc do WC i podbrzusze mnie boli znaczy to niesty bol takl po bokach jak wczasie owulacji mialam.

hahaha ja mam to samo z zyłami, zawsze pielegniary złe,ze trafic nie moga i wogole mówia ,ze chyba nic nie robie ,bo zyl nie widac, jakies goopie :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, mam wrażenie, że lada moment dostanę @... Dziś 31dc... :-(

A co do żył - mam tak samo. Tylko w gabinecie mojego gina jedna jego asystentka potrafi wbić się w to czego nie widać i za pierwszym razem trafić bez pudła. Żadna inna nie opanowała tej sztuki. O innych miejscach pobierania (np. w mojej przychodni) nie wspomnę.

Dziewczyny, mam wrażenie, że lada moment dostanę @... Dziś 31dc... :-(

A co do żył - mam tak samo. Tylko w gabinecie mojego gina jedna jego asystentka potrafi wbić się w to czego nie widać i za pierwszym razem trafić bez pudła. Żadna inna nie opanowała tej sztuki. O innych miejscach pobierania (np. w mojej przychodni) nie wspomnę.

She tez miałam takie wrazenie na poczatku, bo tak mnie dziwnie pobolewal brzuch jak na @ , wiec kochana musisz to przejsc ,a @ wcale nie przyjdzie ;-)

She tez miałam takie wrazenie na poczatku, bo tak mnie dziwnie pobolewal brzuch jak na @ , wiec kochana musisz to przejsc ,a @ wcale nie przyjdzie ;-)

Dziękuję Ewela.

AŚKA zastanów się na spokój jak możesz dostać @ skoro jesteś w ciązy
kochanie spokojnie to tylko takie dziwne wrażenie

Kasiu, mam jakiś chory film, że skoro mam cykle ok. 34-36dni to jeszcze wszystko może się zdarzyć. Ile się mówi i czyta o poronieniach samoistnych? Przychodzi @ i kobieta nawet nie podejrzewała, że była w ciąży. Dlatego boję się najbliższych dni. Tego, że test pokazał dwie kreseczki, a @ i tak przyjdzie i... Nawet nie skończę...

Dziękuję Ewela.

Kasiu, mam jakiś chory film, że skoro mam cykle ok. 34-36dni to jeszcze wszystko może się zdarzyć. Ile się mówi i czyta o poronieniach samoistnych? Przychodzi @ i kobieta nawet nie podejrzewała, że była w ciąży. Dlatego boję się najbliższych dni. Tego, że test pokazał dwie kreseczki, a @ i tak przyjdzie i... Nawet nie skończę...
She ja tez mam jakies dziwne wizje to jest chore chyba tak jest bo jestesmy po przejsciach i dlatego tak sie bloimi glowa do gory ja dzisiaj mam 32 dc i tez mnie dziwnie kłoje podbrzxusze i ciagle latam do łazienki patrzec co sie tam dzieje:-D

reklama
ewcia masz racje ktos kto nie stracil dziecka nie ma nawet wyobrazenia jak my sie czujemy. rozmawialam o tym z moimi kolezankami gdzie jedna ma synka ktorego urodzila bez problemu i ona mi mowi nie przejmuj sie tak mialo byc i takie tam ble ble ktore powtarza kazdy kto tego nie przezyl. A moja druga kolezanka ktora tez poronila tylko popatrzyla na mnie wzrokiem ktory wyrazal wszystkie emocje tak dobrze mi znane i to wystarczylo. a co do dzieci i kobiet w ciazy to po prostu odwracam wzrok zeby sobie oszczedzic przykrosci i pytania dlaczego ja?

Niestety, większość, niby chce dobrze, a jak już coś powie, to tak strasznie to boli.
Lepiej by było, gdyby w ogóle się nie odzywali.

:-)

ludy, wydawałoby się, że powinnam niecierpieć tych zastrzyków, ale w porównaniu z tą luteiną podjęzykową to te zastrzyki to pikuś :cool2:ochydne tablety, całe szczęście chyba jakoś niebawem będę je odstawiać :tak:

Kwestia przyzwyczajenia do luteinki;-) ale czego się nie robi dla Maleństwa?

hej laseczki
ło matko jaką masakrę przeszłam w nocy o 3.30 obudziła mnie zgaga i nudności chyba po tej wczorajszej wyżerce - nigdy więcej
zasnęłam dopiero o 6
zrobiłam sobie kawusie rozpuszczalną z mleczkiem może uda mi się wypić a jak nie to rozpaczać nie będę
zamierzam dziś umyc okno i firanki zawiesić ale czy się uda nie mam pojęcia
miłego dnia królewny

Nie polecam myć okien!!! Z tego co mi wiadomo, lekarze nie zalecają podnosić rąk do góry:no:

Witam
dziewczyny ja juz po badaniu na bete teraz bede oczekiwac na wynik .Pani jak mnie zobaczyla to chyba szpook przezyla bo u mnie cieszko zylke znalesc siedzialam z pol godzinki raz jedna reka raz druga a po ostatnim badanku wielki siniak:-)Wreszcie poprosila malego chlopca co byl zamna ale on sie bal wiec znow jaWreszcie po poszukiwaniach zyla znaleziona pani mowi zebym sobie zapisala w ktorym miejscu:-DA co do mojego samopoczucia to mam straszne wzdecia nie moge isc do WC i podbrzusze mnie boli znaczy to niesty bol takl po bokach jak wczasie owulacji mialam.

U mnie to dopiero nie ma żył. Jak leżałam w szpitalu, to tylko 3 pielęgniarki odważyły się mnie kuć, inne wołały kobietki z bloku operacyjnego

Ostatnia edycja:
Do góry