reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć :-)

Już udało mi się samej zrobić zastrzyk w brzuch, wiec jestem z siebie bardzo dumna.
To najtrudniejszy pierwszy raz już za Tobą :-) brawo :-) teraz już będzie z górki

jak mi się dzisiaj nie chciało wstawać :shocked2:a do tego teraz to chce mi się spać a nie pracować:sorry:no ale jakoś trzeba przetrwać. Tak sobie myślę jaka to byłabym szczęśliwa, jakby za tydzień ginka wysłała mnie na tydzień zwolnienia, pomarzyć dobra rzecz ;-) Tak czy siak, pora zebrać się w sobie i szefostwo powiadomić o stanie spraw, bo jeszcze trochę a te moje wieczne wzdęcie może zacząć budzić ciekawość ;-)

miłego dnia :-)

reklama
Cześć :-)

To najtrudniejszy pierwszy raz już za Tobą :-) brawo :-) teraz już będzie z górki

jak mi się dzisiaj nie chciało wstawać :shocked2:a do tego teraz to chce mi się spać a nie pracować:sorry: no ale jakoś trzeba przetrwać. Tak sobie myślę jaka to byłabym szczęśliwa, jakby za tydzień ginka wysłała mnie na tydzień zwolnienia, pomarzyć dobra rzecz ;-) Tak czy siak, pora zebrać się w sobie i szefostwo powiadomić o stanie spraw, bo jeszcze trochę a te moje wieczne wzdęcie może zacząć budzić ciekawość ;-)

miłego dnia :-)
Dlaczego pomarzyć...wystarczy, że poprosisz gina o L4 i bez problemu Ci da :tak: a wtedy sobie odpoczniesz i poleniu****esz ;-)Miłego dnia :-)

czesc dziewczeta :)

No mój D.schował mi gdzies kawe, mendzior jeden :wściekła/y:, dobrze,ze chociaz jedna saszetke zostawił:shocked2: masakra z nim.

A mnie cos głowa boli, boje sie ,ze to znak czegos złego, dżizes ta niepewnosc mnie wykończy:crazy:

hej laseczki
ło matko jaką masakrę przeszłam w nocy o 3.30 obudziła mnie zgaga i nudności chyba po tej wczorajszej wyżerce - nigdy więcej
zasnęłam dopiero o 6
zrobiłam sobie kawusie rozpuszczalną z mleczkiem może uda mi się wypić a jak nie to rozpaczać nie będę
zamierzam dziś umyc okno i firanki zawiesić ale czy się uda nie mam pojęcia
miłego dnia królewny

reklama
Witam
dziewczyny ja juz po badaniu na bete teraz bede oczekiwac na wynik .Pani jak mnie zobaczyla to chyba szpook przezyla bo u mnie cieszko zylke znalesc siedzialam z pol godzinki raz jedna reka raz druga a po ostatnim badanku wielki siniak:-)Wreszcie poprosila malego chlopca co byl zamna ale on sie bal wiec znow jaWreszcie po poszukiwaniach zyla znaleziona pani mowi zebym sobie zapisala w ktorym miejscu:-DA co do mojego samopoczucia to mam straszne wzdecia nie moge isc do WC i podbrzusze mnie boli znaczy to niesty bol takl po bokach jak wczasie owulacji mialam.

Do góry