reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

bo on zakrecony, dobrze,ze ja trzezwo mysle :) .To juz ostatni tydzien mam brac i koniec powiedzial.

A jak to jest z kotem i toxoplazma - pytam ,bo jezdze do tesciow i oni maja kota malego co lazi po dworzu o je myszy, jak mam go unikac,zeby sie nie zarazic? czy wogole mam tam nie jezdzic?

reklama
ewela to czemu nie bralas dalej doustnie jak mialas recepte?

haha kaska ja widze juz to odchudzanie :-) ale zycze powodzenia, ja bez slodyczy nie przezyje choc jem je sporadycznie i w malych ilosciach :-) a plackow ziemniaczanych na pewno az tyle bym nie wcisnela gora 3 jak dla mnie to za tluste jedzenie jest :-) tylko ze moge sobie pozwolic bo nie waze nawet 50kg

a co u karoli nie wiem , nie odzywa sie od kilku dni, mam nadzieje ze po porostu nie ma czasu :-)

Dziewczynki błagam nie mówcie o plackach ziemniaczanych bo tak bardzo mi się ich chce ze chyba zaraz umrę

od kota tak latwo sie nie zarazisz, chyba ze bys grzebala w jego kupie ktora conajmniej trzy dni by sobie w kuwecie lerzala, jak kot jest odrobaczany i zaszczepiony i odpchlany lub ma obroze przeciw pchlom to nie musisz sie go bac :-) ja od dziecka sie z kotami wychowuje i nigdy mnie toksoplazmoza nie zarazily, nawet nie wie czy ja maja.
najczesciej ludzie zarazaja sie jedzac surowe mieso np tatar, pijac niepaseryzowane mleko takie co jest w workach, nie myjac owocow i warzyw itd.

Karolcia odpisała niestety dopadła ja grypa i od trzech dni ma 40 stopni gorączki i leży
a jeśli chodzi o fasolkę to za tydzień ma wizyte pisze że piersi bolą brzuch ciągnie
ja mam nadzieję i wierzę że wszystko się jej ułoży

Witam
dziewczynki
Ja dzisiaj caly dzien bym spala bylam w pracy i wykonczona jestem.Od wczoraj bola mnie piersi bardzo i mdli mnie i wszystko mi smerdzi.Cały czas mam taki sluz wydaje mi sie ze ciagle mam mokro.Ale wkladka czysta.Staram sie nie myslec duzo,

reklama
jak piersi bolą, a brzuch ciągnie to ja tez mam dobre przeczucia :-):-):-)

Anetha ciesze się, że Cie mdli :-D:-D baaaaaaardzo, baaaaardzo dobrze :-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry