reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze przed chwila bym kota wyprala.... bo wyjelam pranie z pralki wlozylam nowe pranie a mokre powiesilam nasypalam proszku i wlalam plyn do lukania mialam juz drzwiczki zamknac a patrze glowa kota wystaje spod prania.... kurcze gdym nie zarzala to kot by w 60 stopniach nie przezyl wariat jeden nie wiem kiedy mi tam wszedl i kiedy w ogole do lazienki wszedl... a calkiem niedawno czytalam jak babka fretke w 30 stopnaich na krotkim praniu wyprala tyko ze fretka przezyla... ten moj kot to nienormalny wyglupek ciagle cos nabroi....

Jezu Pati ale przeżycia. Nie zazdroszczę... :szok:

reklama
AGA ja w sumie na razie przytyłam 2 kg ale ja i tak ważę za dużo dlatego już sobie obiecałam po porodzie i odstawieniu dojarek dieta i ćwiczenia
a na razie staram się jeść rozsądnie tylko ze chyba nie bardzo wiem co to znaczy właśnie zjadłam 6 placków ziemniaczanych z cukrem kilka cukierków tofii i mam chipsy naszykowane bo zaraz siadamy z Wercia na seans bedziemy oglądać "epoke lodowcową 3"

PATI jeszcze jestem w pracy wiec nie będę biegac z aparatem :)))). W domku na spokojnie sobie zrobię i wam się pochwalę. Ale wiecie co, brzusio duży ale jestem z niego dumna :)))

AGA ja w sumie na razie przytyłam 2 kg ale ja i tak ważę za dużo dlatego już sobie obiecałam po porodzie i odstawieniu dojarek dieta i ćwiczenia
a na razie staram się jeść rozsądnie tylko ze chyba nie bardzo wiem co to znaczy właśnie zjadłam 6 placków ziemniaczanych z cukrem kilka cukierków tofii i mam chipsy naszykowane bo zaraz siadamy z Wercia na seans bedziemy oglądać "epoke lodowcową 3"

haha ja mam tak dokladnie jak ty. :-D

ewela to czemu nie bralas dalej doustnie jak mialas recepte?

haha kaska ja widze juz to odchudzanie :-) ale zycze powodzenia, ja bez slodyczy nie przezyje choc jem je sporadycznie i w malych ilosciach :-) a plackow ziemniaczanych na pewno az tyle bym nie wcisnela gora 3 jak dla mnie to za tluste jedzenie jest :-) tylko ze moge sobie pozwolic bo nie waze nawet 50kg

a co u karoli nie wiem , nie odzywa sie od kilku dni, mam nadzieje ze po porostu nie ma czasu :-)

ewela to czemu nie bralas dalej doustnie jak mialas recepte?

haha kaska ja widze juz to odchudzanie :-) ale zycze powodzenia, ja bez slodyczy nie przezyje choc jem je sporadycznie i w malych ilosciach :-) a plackow ziemniaczanych na pewno az tyle bym nie wcisnela gora 3 jak dla mnie to za tluste jedzenie jest :-) tylko ze moge sobie pozwolic bo nie waze nawet 50kg

a co u karoli nie wiem , nie odzywa sie od kilku dni, mam nadzieje ze po porostu nie ma czasu :-)

Źle mnie zrozumialas, ja bralam caly czas dopochwowe,a lekarz sie pomylil i doustne przepisal. :)

Ja waże duzo kuzwa , nie chcialabym przytyc,ale niewiem jak to bedzie, narazie patrzylam na wage i dalej waze tyle samo,wiec to chyba dobra nowina :)

reklama
a co do kotow, to mialam kota ktory w lato chcial wejsc do domu przez uchylone okno gora i jak wskoczyl to chyba sie poslizgnal i utknela mu lapka w szparze i byl problem go wyciagnac bo drapal i darl sie wnieboglosy, na szczescie sobie lapki nie zlamal. a czytalam przypadki gdzie kociaki male tak skacza i utkna glowka i sie dusza lub sobie kark skreca... my na dole mamy nisko parapety i kot na nie bez problemu wskakuje wiec troche sie obawiam lata bo znajac tego kota to bedzie probwal tak wchodzic a cale lato przeciez okna nie beda zamkniete...

a ogole to ostatnio sie usmialam z tescia, bo kot jak poszedl o 21.30 na dwor to nie mial zamiaru wraca i do pierwszej w nocy tesc chodzil dookola domu i kota gonil a kot sie z nim w kotka i myszke bawil haha moj tesc chyba sie w kocie zakochal :-p

ewela a moze ty mialas brac juz doustnie a nie dopochwowo? dziwne ze sie pomylil... no nic ale jak mozna kupic bez recepty to dobrze :-) teraz mozesz wykupic jeszcze ta recepte i bedziesz miec na zapas :-)

Do góry