reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wrocilam :)
spokojnych snow karola, niech ci sie przysni twoja kruszynka :-)

julitka wrzucaj tu co tylko chcesz, a staranka zobaczysz jak juz bedzie zgoda to bedziesz sie zastanawiac czy na pewno teraz chcesz sie starac czy jeszcze poczekac itd... czas szybko ucieka

reklama
Julitka okres przyjdzie:) mój przyszedł dziś a aniołeczki straciłam 8.10
:( Ty widzę, że 20go :( wiec masz jesze chwilke i niedlugo sie pojawi. moze razem bedziemy mamusiami w kolejnym roczku;)

dobrej nocki Karolciu!karaluchy do poduchy;)
Ola, ja też czekam/w głowie/na styczeń, ale może jak pani doktor pozwoli to wcześniej dla dyspensę.bardzo bym chciała.może to złe podejście, ale to jest teraz mój główny cel w życiu.
jak głupia specjalnie wyszukuję stron, gdzie piszą dziewczyny, które szybciutko zaciążył po stracie i wszystko dobrze się skończyło, żeby siebie podbudować

Ja myślę, że moze dobrze odczekac ok trzy miesiace choc znam kobitke(majaca trojke dzieci) ktora po poronieniu w 20tyg zaszla w ciaze kolejna 6tyg pozniej.wiec tak jakby w 13miesiacu miala dziecko:)ale ja poczekam do stycznia;)jakos wytrzymam

no i jakie do mamusi podobne
haha
powiedzieliśmy Werci a jej reakcja to "kiedy się urodzi" i "dlaczego muszę tyle czekać"
ale ogólnie super głowe kładła na brzuch ale niestety siostra nie chce z nią gadać

Kasia piekne foteczki , gratuluje jeszcze raz:tak::-).
No dobrze doczekałam się:tak:, ide teraz sie wypluskać i do wyrka wskakuje:-), do jutra dziewczynki.

olu julito przedewszystkim musicie byc na to gotowe psychicznie, czsem sie wydaje ze jestesmy a pozniej strach jest silniejszy od nas i zamiast sie cieszyc z ciazy w myslach juz usmiercamy malenstwa bo ciagle tylko myslimy ze znowu je stracimy.. porobcie badanka i powolutku do dziela..

super kaska ze wercia sie ucieszyla :-) ale masz niecierpliwa core hihi a ostatnim razem tez wiedziala o maluszku, czy nie zdazyliscie jej powiedziec?

do jutra kobietka :-)

ja tez ide do wyrka, poszukam jakiegos ciekawego wzoru do sweterka i bede robic go dalej :-)

reklama
no to expres jesteś:)bo jakby przyszło Ci się metodą kota wypucować, to pewnie dłużej by to zajęło;)
a tak poza...to ja już Wam niemal na słowo wierzę, bo chcę, bo jest tu tyle pozytywnych emocji.ale trochę to jest, jak z Twoim testem-chciałabym, ale się boję.natknęłam się wiesz na jakieś badania amerykańskich naukowców dot tego czy jak kobieta zaraz po poronieniu zachodzi w ciążę /przy kryterium, że strata dziecka nie była spowodowana żadnym czynnikiem chorobowym/, to czy jest większe ryzyko ponownej straty, niż u tej, która odczeka te przyjęte 3-6 m-cy i wyniki nie ukrywam bardzo mnie podbudowały, bo okazało się, że nie miało to wpływu na przebieg ciąży i zdrowie dzidziusia po urodzeniu

Do góry