reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chyba czasami jest dobrze tak razem pobeczeć, ale mój P nie jest skory do płaczu, do rozmowy...nie wiem comu siedzi w głowie.
A ja się boję czy pozabiegu jeszcze mogę zajść w ciąże ...ale jak mam to sprawdzić skoro on nie chce ?

reklama
skarlet tam nie ma norm bety a ja normy mam razem z wynikiem tylko nie rozumie dlaczego takie odchylenia sa w tych normach... wedlug norm to jestem w 6 tygodniu ale mieszcze sie tez w 5 tygodniu w normach... wiem ze jest ok bo tak czuje tylko chcialabym po prostu wiedziec o co chodzi w tej calej becie

a my czujemy sie super:) malenstwo co prawda czasem jakos tak dziwnie sie ulozy ze uciska na przepone i ani lezec a ni siedziec ani chodzic:)no ale nie narzekam:)
dzis bylam na zlocie czarownic i prawie wszystkie bylysmy czyli jakies 10 babek i dzieciakow z 8 sztuk chyba jakos :)ale super bylo:)

Agus no Tobie to juz nie duzo zostalo i dzidzia wkrotce bedzie z Toba...

A ja jakos tak siedze i mysle jak tu rozwiazac problemy.Nie dosc,ze martwie sie zeby ciaza przebiegala dobrze to jeszcze inne klopoty...
Moj maz ladnie zarabial-wystarczalo nam z jednej pensji i miesiac temu stracil prace.
Dostajemy pomoc od miasta tzn.placa nam za mieszkanie i daja jeszcze troche na zycie...Jednak z kazdym dniem zastanawiam sie jak zalatac te dziury.
Ostatnio jeszcze przyszedl rachunek za szpital.Dokladniej byly to dwie wizyty i dwa badania usg,gdy zaczelam plamic a pozniej poronilam.Nie bylam wtedy jeszcze ubezpieczona i przyszedl rachunek 200€.
Nic mam nadzieje,ze jakos to bedzie choc jak byla normalna pensja bylo spokojniejsze zycie i nie musial czlowiek tyle sie martwic.
Ja od 5 czerwca mam sie zajac 2-letnia dziewczynka.Praca od poniedzialku do piatku po 3-3,5 godzinki.Dodatkowe pieniazki by sie przydaly choc jeszcze przez te pare miesiecy jak moge cos robic,ale boje sie ze jak Pani u ktorej mam pracowac dowie sie o mojej ciazy to nie bedzie mnie chciala nawet na te pare miesiecy...
A oszustka nie chce byc i nie chce tego ukrywac,ze jestem w ciazy.Z reszta nie wiem czy to normalne bo trwa dopiero moj 10 tydz ciazy a ja juz mam lekki brzuszek i ciasno mi w ciuszkach ktore kiedys nosilam...
To chyba na tyle...Musialam sie komus wymarudzic-hehe.od razu mi lepiej:-)

aanghel -oj przekrecilam:sorry: Ja tez zabiegu niemialam, po prostu u mnie to tak nagle wszystko sie dzialo,ze niebylo potrzeby-wsszystko sie samo jakby oczyscilo.
Oj brakuje naszej Edytki --ona wie wszystko. Edziu wracaj!!!!!
Aga Aj.-mysle o tobie.
Aga ir. ciesze sie ze sie odzywasz-ale ty masz sily i werwy zyciowej-pozazdroscic.

Boje sie dwa razy juz poronilam prawie ze w ten sam sposob...... oby jak juz zaciaze tym razem , bylo inaczej .
dzieki za odp
pozdrawiam ;-)

zrób sobie badania zanim zaczniesz sie starac to moze byc wazne, toxoplazmoza, cytomegalia, tsh, ft3, ft4 itd poczytaj na watku badania po poronienia tam wszystko jest

reklama
Do góry