reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati,,,,gratuluję 2 II.........:tak::tak::-D:-D:-D:-D

AGA AJ<, trzymaj się kochana i nie poddawaj;;;;;:tak::tak::tak::tak::tak:a ,że nas opuszczasz na jakiś czas dobrze Ci zrobi;)i to zrozumiałe jak pisze Syla,:tak::tak::tak:

EDI...............kochana tulę z całego serducha, chłopaki wycałowane...dziękuje,:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: trzymaj się dzielnie:tak:ja modlę się każdego dnia:tak::tak::tak: Ty WIESZ O CO//////.....................

Wróbelek,,,, piekne fotki na NK,, dobrze,ze to tylko czopkii nic CI nie jest.....

MAMA sówka,,,,,, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia......spóźnione ale szczere:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkie pozdrawiami życze miłego dzionka;):-D:-D:-D:-D

ja zmykam,,,,,,,nie mam weny ostatnio by pisać.................. bbu.. wkurza mnie to wszystko,, ta niesprawiedliwość........ nie piszę ale jestem z WAMI,,,całym serduchem............
DL:A STARACAEK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-Dpowodzenia i trzymam kciuki za WSZYSTKIE:tak::tak::tak:.

reklama
Edytko jak zawsze dzieki za pamieć no i widzisz cos w tym jest, chyba sie rozklejam przy Arturze (hehehehehe)

U mnie juz znacznie lepiej i dzieki za wsparcie Pozdrawiam i ide nynac dalej bo cos sie nie wyspalam

Witajcie w niedzielne popołudnie.

Jeżyk! Cieszę się że znajdujesz czas dla Nas. Wielka buźka dla Ciebie i Twoich królewiczów.
Twe słowa mnie poruszyły... bardzo dziękuje...:zawstydzona/y:
A kiedy ma zabieg usuwania migdałka? Rety ten bezdech wcale nie jest zabawny. Napewno wszystko się ułoży ale wiem że będzie to okupione łzami.
Trzymajcie sie... do napisania.

Sylwia chodzić źle, lezec też źle. I jak tu człowiekowi dogodzić...:sorry2:;-)
A tak na poważnie. Nie powiem Ci że dasz radę. Nie powiem że będzie czy jest lekko. Bo wcale nie jest lekko. Leżałam chwilę wiec wiem jakie to jest poświęcenie. I naprawdę podziwiam wszystkie kobiety co są zmuszone do tego by leżakować.. choćby nawet miesiąc!Dla nikogo leżeć nie jest zadaniem prostym. Co innego odpoczywać... i polegiwać. Ale stanowcze leżenie jest naprawdę ciężkie.
Dlatego chylę czoła..

Madziu(modrolkejka) mam nadzieję że mały jednak ma "tylko" jakąś alergię.. Choć plucie krwią nie jest fajne :sorry2::no: Przytulam.. i skąd jakieś zawirowania z nadgarstkami? Co się stało?

Pati.b - oszczędzaj się. I dobrze zrobisz jeśli sprawdzisz przyrost bety i udasz się do ginka. Może jakieś leki Ci da. A z duphastonem to nie zabawa, albo się bierze albo nie. Nie można tak odstawić sobie progesteronu samemu w ciąży nagle bo może to się tfu tfu źle skończyć. Wiec jak nie jesteś pewna czy zażywać czy nie... idź do ginka.

Kasiu Szafirku - jesteś... dziękuje. Ale chciałabym powiedzieć że bardzo "ubogo" Cię na BB. Choć wiem że moje słowa ostatnio były... byś pisała choć dzień dobry... jesteś. Więc nie mam prawa narzekać. Ale chciałabym wiedzieć więcej co u Was.. jeśli to jest tylko możliwe.

Kasiu Kasiekk mam nadzieję że chłopaki zadowolone z takich buziaków :cool2: hihihi Może opowiesz jak spędziliście weekend? Znów aktywnie?
P.S. i dziwić się że masz figurkę pierwsza klasa jak taka aktywna z Ciebie babka!

Ola15 Iza- poczekamy- zobaczymy co wyniknie z braku @. Moze przez ten stres zwiazany z wypadkiem? A moze fasolka. Ja też teraz nie spodziewałam się wogóle że się udało bo przytulanki były bardzoo marne... a i chora byłam. Wiesz już że czasem wystarczy raz a dobrze.

Olcia PM - piękny suwaczek. Już niedługo będziemy mieć kolejną panią magister.. fiu fiu --- nie pogada :-p

Agnieszka 0240 - cóż za ranny ptaszek w niedzielny dzień z Ciebie, jak miło spedzasz dzisiejszy dzien?

Wróbelek Asiu więc nie rozklejaj się juz wiecej. Wystarczy maziania :-p... Niech Hania będzie bardziej grzeczna... chyba że wda sie w mamusię.. to hihihi będzie istna diablica.

Alutka pięknie pięknie.. tak się chować po kątach! No ale wybaczam Ci :cool2:;-)
Jaki film wybrałaś? I czy fajny? Mam zamiar się wybrać na Anioły i Demony ale jesio u nas nie grają...

Agatko Agi28 gdzie jesteś kochana!!! Potrzebuje Cię...

Beatko mąż nie ma smaka przez ten zabieg? Zapewne z każdym dniem będzie lepiej. A Ty mimo że jest praca oszczędzaj się.. czasem są inne piorytety jak umycie naczyń.

Agniesiu Kusicielko... czekam...

ivonne85 cieszymy się razem z Tobą. Gratuluję takiego szczescia!

Zaraz będę... tel...

No i oczywiscie jak ja pojawiam sie to nikogo niema nawet Edek zwiała:sorry2::sorry2:no ale jesli w polsce jest taka pogoda jak tu to nic dziwnego ze nikogo w domu nie ma u mnie grzeje na maxa az mi sie spac zachciało z tego goraca:zawstydzona/y:

Witaj Agulka! Jestem jestem.. tyle że telefon miałam. POgoda u nas piękna. Zaraz idziemy na święto gulaszu.. bo u nas jest i wieczorem będzie Stachursky.

reklama
Maja jak się czujesz? Jak służy Ci małżenstwo? Moze opowiesz nam co nie co..;-)

Kaska0201 a U ciebie lepiej już z samopoczuciem?

Niusi@ i jak tam w pracy? Zadowolona?

Marzenko dla Twojego Aniołka który odszedł za wcześnie rok temu do nieba (*).. i dla innych (*) Aniołeczków.

I teraz nikogo nie ma..
Więc zmykam do przygotowań przed wyjściem.

A wszystkim niewymienionym dziewczynkom ślę ogrom całusków

Carri Iza obiecałaś pisać co dzien i co?

Scarlet Haniu i Ty również!

Haniu nocna jak Darek? Lepiej z tą nogą. Jak Wy(Ty i dzidzia) dajecie sobie radę.?

Do góry