reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Izuś (ola15) ja do Ciebie tylko z jedną sprawą. Jeśli zdecydowaliście się na adopcję i będziesz miała kiedokolwiek jakiekolwiek wątpliwości to pisz. Mam koleżanki co pracują w domach dziecka, jedna prowadzi rodzinę zastepczą a inna jest w takiej rodzinie wolontariuszka, wiec mysle ze maja wiedze na temat adopcji. Zawsze moga jakiejs ludzkiej informacji udzielic jakby byla potrzeba..
Buziaki.

reklama
wiecie co,u mnieteż se coś dzieje tylko nie wiem co jeszcze bo miałam dostać wczoraj @ i dzisiaj tez nic a test robiłam i \1 kreska
dziwne to wszystko bo w tym miesiacu przez te perypetie było bardzo mało przytulanek wiec to aż nie mozliwe ,żeby to było to a jednak coś mi nie gra
i jak na złośc po tym wypadku to nie jest najlepszy moment na fasolke jakby co

Przysz la_mamusiu ja bardzo,bardzo chętnie skorzystam z rady i pomocy tych ludzi
dam Ci moje gg na priv ok?

Pewnie że dawaj :) Ja sama za 32 dni kończę pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą i też jakąś tam wiedzę mam na ten temat. Może nie specjalistyczną ale jakaś jest. A koleżanki zawsze o wszystko mogę podpytać :)
Masz dobre serduszko i chcesz komuś pomóc ( jakiemuś dzieciaczkowi ) to my pomożemy WAM. :)

ja po dwoch latach od poronienia bez problemu urodzilam slicznego zdrowego synka.minelo troche czasu i po tym wydarzeniu bylam na poczatku ciazy strasznie przewrazliwiona ale gdy minal ten czas zagrozenia poronieniem nie moglam uwierzyc w swoje szczescie,i do dzis tak jest,pozdrawiam:-)

dobranoc dzieczyny
ide spac bo niestety wstaje o 7 a wierzcie mi nie chce mi sie :-)juz dzisaj na sama mysl hihi
co za lenistwo sie we mnie obudziło ,az mnie sie to nie podoba,oj nie;-)

reklama
dziękuje agnieszko, troche mi głupio tak o sobie pisac jak wam sie nie udalo, jest mi przykro że takie okropne scenariusze życie pisze.. cigle patrze na te dwie kreski jak sie do mnie usmiechaja :) inaprawde trudno mi sie nie denerwowac choc jestem o wiele spokojniesza niz w poprzedniej ciazy

jak narazie to wie mój m bo sam patrzył na test i sie kłucił ze mną ze mam zwidy bo na poczatku była bladziutka ta kreseczka, potem napisałam do mojej najlepszej koleżanki potem do was i do mojej siostry... nikt wiecej nie wie i dowie sie dopiero po wizycie u gina a pójde chyba koło 8-9 tc tak na spokojnie żeby gin nic badaniem nie zepsuł... czekam na jakies żyganko
Pati trzymam kciuki&&&&&&

Do góry