reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hahaha nie no cos ty od mojego przystojniaka szwagra jakze bym mogła ;-) ale ponoć jest załamany mowie tesciowej zeby do mnie podjechał i zrobie mu to na miejscu a ona on sie tak załamał ze odrazu piwo otworzył hhahaa
a ja sie pochawle dzis sprzedałam 2 aniołki 2 kaczuszki i 2 kurczaczki kolezanka był odebrac :)

No właśnie niusia Ty robisz aniołki? można jakoś zobaczyć?

reklama
Emma kochanie nie przejmuj sie mi tez sie wszytko rozregulowało po 1wszej stracie było o po drugiej tez potem zrobili mi histeroskopie i jest masakra przez ostatnie miesiace wygladało to tak 26dni, 28dni 31dni ciekawe ile bedzie tym razem zawsze mialam reglarne cyle wrrr chyba czas zbaradc chormonki

Pati już nie raz Ci mówię że TY się marnujesz.. tylko nie wiem jak Ci pomóc rozwinąc talenta :cool2: moze inne dziewczyny mają pomysł.. jak Ci pomóc.???
Aniołki.. kaczuszki.. piękne jak zawsze i wszystko co zrobisz

dziewczynki jak chcecie zdjecia to wysle ale przez zwykła poczte bo tu nie jestem wstanei załadowac 30zdjec ;/ takze na priva o maile prosze :-)

Witam Danula.. witam i jak humorek dzisiaj lpeszy od wczorajszego?

Beatko a co dobrego miałaś na kolacyjkę? Aaaaaa zapomniałam pochwalić Twego pięknie zaokrąglonego brzuszka :zawstydzona/y: gapa ze mnie. Wyglądasz ślicznie. Choć twarzy nie widziałam :sorry2:

Karinko... więc dobrej nocki życze. Oby jutrzejszy dzień okazał się łaskwaszy.

Emma mogę ci tylko poradzić żebyś skonsultowała to z lekarzem,ja też tak miałam,w 17dc zaczęły mi się plamienia i utrzymywały mi się to samej@(26dc) lekarz powiedział że to skutek zaburzeń hormonalnych (silny stres) wystarczy że przepisze ci coś na uregulowanie cyklu,ale takie plamienia to podobno nic groznego.

reklama
wiecie co a mnie tak bolą jelita jakbym jakiegoś węża w środku miałą albo paczke gwoździ chyba moje drażliwe jelitko się odezawło właśnie się winkeim znieczulam haha

Do góry