reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

AJ (już masz pseudo) "AJ" hahahha
WIęc AJ napewno nie jestes szara.. a jak już to nie myszka tylko MYSIOR :-p

Aguś piękny Twój suwaczek ale już Ci dzisiaj ja o tym wspomniałam.. ale wiem wiem wszystkie musimy zaaprobować :-)

reklama
no i..........zmieniłas na stary.....bo ten Ci się bardziej podoba....hihihi....zostaw ten co jest....juz mi się oko przyzwyczaiło do niego.....
Edziu a bardzo chętnie...ale nie wiem jak....hihihi
Dzięki mi się tez podoba ale za szybko mknie do przodu....

Wszystko się da jeśli się chce. Tylko wiem że organizacja takich imprez by naprawdę wszystkie zainteresowane były graniczy z cudem... a tak bym chciała

"chciałabym... chciała.. chciałabym.. chciała.."

Haniu w pracy ok, ciesze sie ze wrocilam... mobilizuje mnie to by wstac z łozka a nie spac do 12 a potem bezczynnie snuć sie po mieszkaniu :no: Na poczatku konsternacja... Ludzie nie wiedzieli jak sie zachowac.... Jedni nie mowili nic... Osoby mi blizsze przytulaly sie badz mowily ze jest im przykro.... No i dostalam ochrzan ze zabronilam im dzwonic do mnie :-D
Dziewczynki ja lece, jutro spotkanie z szefową, musze byc wyspana hi hi

reklama
Do góry