reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dla Was wszystkie panie odemnie świateczna choinka, życzenia będą jutro jeszcze pewnie przed kolacja zdążę do was zajrzeć.
Dziekuje Wam, że jesteście.
< o >
\/
o`* o.@*o`.
.' '*Q o *o@
( () o*o* @ o'.
.-' o *0_Q.-'-;*o)
.' 0 Q @0@ ()* `-.
* @ o*o @. ‘Q * o )
o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
*.' o . @* '-@o’’Q.*-oQ’.
* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
o'-.-' @`--._ @* Q *.@-* * ``-.
.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.oQ
.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*
$$$$$
$$$$$

reklama
Gabi super wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja mam znowu chwile przerwy Sałatki gotowe, pieczarki ugotowane posprzataane i itd tylko ze mieso.............................. M zapomnial wyjąć wczoraj i musze teraz w zimnej wodzie rozmrażać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale w sumie to dobrze bo juz mnie plecki bolaly wiec musze sie chwile polozyc Buziaki........

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI!!!
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
by sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość.

2cb1448aea.jpg

19arvoresnatalmagiagifs.gif

149gifnatalmagiagifs.gif

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a_b_01_11797_01_00.gif

heheh tej fotki nie miało byc tylko Mikołaj,,heheh,,,,no ale cóż,,heheh to ja na moim kruczku,, stare czasy,,

ALSO, GABI,,,piekne fotki, piekne brzuszki,,,,,,,

Stawiam na chłopaków,, śłicznie wyglądacie,,,,

Witam sie z Wami!!
Also piekny brzuszek, mi rośnie powolutku ale juz coś widać;-);-);-). Co do imienia to mamy codziennie inne koncepcje: Aleksander, Kacper, Filip, Jakub....Dla dziewczynki też mieliśmy;-) i jakos łatwiej było.
Gabi Ty tez masz sliczny brzuszek. Powiedz mi kochana jaka jest prawidłowa długość szyjki w 18 tyg. Mi ostatnio lekarz po badaniu powiedział, ze jest krótka ale twarda, potem zmierzył na usg i wyszło 3,65 cm i powiedział ze ok.
Moj M szoruje prysznic, a ja odpoczywam.Jutro zrobimy dwie sałatki i jajka faszerowane i jedziemy na dwie wigilie. Najpierw do rodziców M, potem do moich gdzie zostaniemy do pierwszego dnia świąt, a drugiego znowu u rodziców M i juz bedzie po świętach;-)...

Alla,ok masz szyjkę,nie martw się na zapas.Dolna granica w ogóle to 30mm na usg.Oczywiście wiadomo,że im później,tym mniej niebezpiecznie jak krótka.Ja teraz w 18 tyg. akurat miałam te 30 mm i zaczęłam leżeć.Na poczatku ciązy miałam 45 mm.Teraz mam 25:wściekła/y:
Ale nie tyle długośc się liczy,co jej zmiany.Mozna mieć krótką i ok,byle by sie nie skracała.Dlatego mierzenie takie ważne.

jesssuuuu dziewczyny,......
na watku gdzie jestem jeszcze mamy z limerick moja kolezanka( z tego samego miasta ale nie znam jej osobiscie) wlasnie napisala ze jej dziecko nie zyje......byla dzis w szpitalu na kontroli bo miala termin na dzis.......
normalnie nie moge.......to koszmar jakis

reklama
Do góry