Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pomogę bo sie nie znam ale czy dostałaś już okres?Dziewczyny, dwa miesiące po zabiegu mam betę trochę powyżej 2. Myślicie że jest ok? Cały czas spada, miesiąc po zabiegu miałam 12.
Jestem już po drugiej. Rozmawiałam z lekarzem i mówi że jest ok, najważniejsze że spada.Ja nie pomogę bo sie nie znam ale czy dostałaś już okres?
Tez zamierzam zrobić betę ale właśnie po pierwszej @ której spodziewam się za tydzień wiec dam znać.
A to nie zależy od laboratorium? W diagnostyce w legendzie jest =<1 (kobiety niebędące w ciąży).Ale 2,18 jest beta ujemną i może się utrzymywać na takim poziomie nawet i bez ciąży.
Mi się takie objawy przez prawie 25 lat od I miesiączki - z 6 ciążami i epizodem leczenia hormonalnego - tak zmieniały, że nie przywiązywałabym do tego większego znaczeniaHej Przed poronieniem przed każdym okresem bardzo bolały mnie piersi, teraz jestem po pierwszej inseminacji po poronieniu, 22 dzień cyklu, zwiększona temp, dużo śluzu, ładna skóra, mam odwagę pomyśleć, że się udało. Ale po poronieniu ani razu nie odczuwałam bólu piersi. Lekarz w sumie to zbagatelizował, macie jakieś doświadczenia?