olka11135
Fanka BB :)
A jak u Ciebie sytuacja?
Wracamy powoli do starań bo 21.07 minie 6 miesięcy.
Wszystkie badania w normie
Może będzie kwietniowy dzidziuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie sytuacja?
trzymam kciuki !Wracamy powoli do starań bo 21.07 minie 6 miesięcy.
Ps. Ostatnio czytałam, że lato sprzyja ciążom, bo mamy zastrzyk wit. DWracamy powoli do starań bo 21.07 minie 6 miesięcy.
Ps. Ostatnio czytałam, że lato sprzyja ciążom, bo mamy zastrzyk wit. D
gratulacje ja biorę prenatal. Najpierw brałam uno a od 2 trymestru biorę Duo. Ale ja też biorę ze względu że tam są Metylowane formy. Dobra jest też pregnaOdważyłam się i zrobiłam test…
Narazie bardziej się boje niż cieszę, gdyby tak ktoś mi zagwarantował, ze będzie okey… mam jednak nadzieje, ze przyjdzie czas, ze przestane się tak stresować.
Jakie witaminy mi polecicie?
ja też to słyszałam.Ps. Ostatnio czytałam, że lato sprzyja ciążom, bo mamy zastrzyk wit. D
Oo, ja też z PomorzaZ Pomorza. Mam na oku jedna lekarkę. Muszę dzisiaj zadzwonić, ponieważ nie ma aktywnego kalendarza na znanylekarz.pl
Gratulacje!!!!!Odważyłam się i zrobiłam test…
Narazie bardziej się boje niż cieszę, gdyby tak ktoś mi zagwarantował, ze będzie okey… mam jednak nadzieje, ze przyjdzie czas, ze przestane się tak stresować.
Jakie witaminy mi polecicie?
robilam testy owulacyjne beta z wczoraj (4+5) wyszla 423…w tamtej ciazy 5+0 byla 183…wiec troszke nadziei jest…Zapraszamy na marcowki 2023 Skąd pewność kiedy była owulacja? Badalas wynik progesteronu?
Ja dzisiaj badałam pierwsza beta, wychodzi mi 4+4 wiec zobaczę jaki wynik dzisiaj ja ujrzę…robilam testy owulacyjne beta z wczoraj (4+5) wyszla 423…w tamtej ciazy 5+0 byla 183…wiec troszke nadziei jest…
Trzymam kciuki za wynik!Ja dzisiaj badałam pierwsza beta, wychodzi mi 4+4 wiec zobaczę jaki wynik dzisiaj ja ujrzę…