reklama
K
Katijah
Gość
Gratuluję!!!Cześć ciocie,
Prawie 250 gr chłopaka
Propozycje imion bo to miała być Zosia
Co do imion moje typy
Michał, Miłosz, Wiktor
Heeej!Cześć ciocie,
Prawie 250 gr chłopaka
Gratuluje
Szymon, Bartosz, Krystian?
Sojka
Fanka BB :)
To może zamiast Zosi będzie Gustaw?Cześć ciocie,
Prawie 250 gr chłopaka
Mamafasolki
natala123456
Dlugo po poronieniu zaczelas sie starac, jesli to nie tajemnica?
Zaraz od marca. Naczytałam się w internecie, że powinnam odczekać przynajmniej 3 cykle, ale lekarka powiedziała że jak tylko zacznę miesiączkować to możemy ponowić staraniaDlugo po poronieniu zaczelas sie starac, jesli to nie tajemnica? Pozdrawiam
Hej :-) a wróciłam do stymulacji dopeiro 4 dc ;-) wiec testuje się pod koniec miesiąca :-) a jak ty ?@Paw2021 co tam u Ciebie? Testujesz na dniach, a może już jesteś po?
Witajcie , ja 9.04 tego roku przeżyłam martwy poród w 35 TC , brak przyczyn , dzidzia była malutka , normalnie rozwinięta ale maleńka - 41 cm i 1.5 kg (w lutym/marcu chorowałam na COVID ) ale lekarz nie powiedział ze to było przyczyna tej okropnej sytuacja , aktualnie wyglada na to ze jestem w ciąży , bardzo się cieszę ale i się stresuje, wizyta u gin dopiero w piątek wiec wtedy będę wiedziała czy wszystko w porządku i czy faktycznie tak szybko nam się udało
Dziewczyny czy któraś z Was przeżyła martwy poród w tak zaawansowanej ciąży i kolejna ciąża przebiegła bez problemu ?
Pozdrawiam
Dziewczyny czy któraś z Was przeżyła martwy poród w tak zaawansowanej ciąży i kolejna ciąża przebiegła bez problemu ?
Pozdrawiam
reklama
Mamafasolki
Bardzo Cię przytulam u mnie w rodzinie - 38 TC, brak ruchów. Nieznana przyczyna. Rok później wszystko ok..Witajcie , ja 9.04 tego roku przeżyłam martwy poród w 35 TC , brak przyczyn , dzidzia była malutka , normalnie rozwinięta ale maleńka - 41 cm i 1.5 kg (w lutym/marcu chorowałam na COVID ) ale lekarz nie powiedział ze to było przyczyna tej okropnej sytuacja , aktualnie wyglada na to ze jestem w ciąży , bardzo się cieszę ale i się stresuje, wizyta u gin dopiero w piątek wiec wtedy będę wiedziała czy wszystko w porządku i czy faktycznie tak szybko nam się udało
Pozdrawiam