reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No teraz to się trochę przestraszyłam, że to tamta ciąża, zaraz pojadę na betę 😳
Lepiej zbadaj. Niska miałaś ta betę przed krwawieniem. Ale ja się aż tak nie znam… pewnie zależne jest tez od tego kiedy miałaś owulacje. Skoro taka niska była przed krwawieniem to jest nadzieja ze faktycznie to co się z Tobą dzieje to nowy rozdział 🙂 Ja w tamtym roku w lutym miała biochema. W piątek poszło, w poniedziałek i w środę dopiero robiłam betę i z poniedziałku była na poziomie 400 a w środę na ok 250… ale to już było po krwawieniu. Ale każdy organizm jest inny wiec się mną nie sugeruj. Zrob betę i będziesz wiedziała na czym stoisz a ja 3mam kciuki żeby była rosnąca 😊

reklama
Lepiej zbadaj. Niska miałaś ta betę przed krwawieniem. Ale ja się aż tak nie znam… pewnie zależne jest tez od tego kiedy miałaś owulacje. Skoro taka niska była przed krwawieniem to jest nadzieja ze faktycznie to co się z Tobą dzieje to nowy rozdział 🙂 Ja w tamtym roku w lutym miała biochema. W piątek poszło, w poniedziałek i w środę dopiero robiłam betę i z poniedziałku była na poziomie 400 a w środę na ok 250… ale to już było po krwawieniu. Ale każdy organizm jest inny wiec się mną nie sugeruj. Zrob betę i będziesz wiedziała na czym stoisz a ja 3mam kciuki żeby była rosnąca 😊
Właśnie była bardzo niska i pewnie gdybym nie zrobiła tego testu w grudniu to tak na prawdę nie wiedziałabym, ze była w ogóle ciąża, okres przyszedłby po prostu tydzień później i tyle

No właśnie w pierwszej chwili nie byłam pewna, nie pamiętałam nicku czy to było 91 czy 94 i nie chciałam się wygłupic. Cieszę się bardzo że cię spotykam, ale przykro mi z jakiego powodu obie tu jesteśmy... Pamiętam doskonale twoją historię i to jaka jesteś chętna do pomocy 👌 cieszę się że będziemy mieć kontakt 😉👌
I obyśmy się szybko na innej grupie spotkały :)

Chcecie / możecie starać się już teraz ?

Cześć wszystkim, potrzebuje rady, bo nie wiem już co kam robić, w grudniu miałam ciąże biochemiczna, z której te z w grudniu się wyczyściłam, wczoraj tak marnie się czułam jakoś, nie wiem kiedy powinnam dostać miesiączki po poronieniu, ale zrobiłam sobie test z czułością 10, przed chwilą zrobiłam sobie test z czułością 20 płytkowy, co ja tak na prawdę mam o tym myśleć i co teraz mam robić?
Ciąża jak nic :) umów sie na usg najszybciej za 2/3 tyg.

Cześć wszystkim, potrzebuje rady, bo nie wiem już co kam robić, w grudniu miałam ciąże biochemiczna, z której te z w grudniu się wyczyściłam, wczoraj tak marnie się czułam jakoś, nie wiem kiedy powinnam dostać miesiączki po poronieniu, ale zrobiłam sobie test z czułością 10, przed chwilą zrobiłam sobie test z czułością 20 płytkowy, co ja tak na prawdę mam o tym myśleć i co teraz mam robić?
Też mi się wydaje że to może być ciąża...i tego ci życzę z całego serca ❤️

reklama
J sobie też tego bardzo życzę, ale boje się strasznie, że to będzie kolejny raz to samo, nie chcę się ani ciszyć ani robić sobie nadziei przedwcześnie, brać po prostu pregnę plus? Do tej pory piłam fertistim i biorę cały czas żelazo, bo mam niestety anemię, brać je w dalszym ciągu zanim umowie się na usg?

Do góry