reklama
No jest!!!! Ja tam widzę super!Rany dziewczyny, nie wytrzymałam i takiego popoludniowego sikanca zrobiłam rozcieńczonego kawą i ta kreska jest dużo bardziej widoczna niż wczoraj. Nie wiem czy na zdjęciu cokolwiek zobaczycie ale na żywo nie ma wątpliwości, mąż od razu wyłapał
aspekt
Fanka BB :)
Właśnie odebrałam wyniki homocysteina + kwas foliowy + B12. Wszystko wyglada w normie choć … (diabeł tkwi w szczegółach) homocysteina jest na najniższej granicy.
Tak wiec:
Homocysteina - 4,54 (norma od 4,44 - 13,56)
Kwas foliowy - 14,41 (norma od 3,10 - 20,5)
B12 - 603,29 (norma 187 - 883).
Wszyscy się rozpisują nt podwyższonej homocysteina, a nigdzie nie jest napisane czy za niska tez sprzyja problemom z płodnością lub utrzymaniem ciąży?
Za bardzo rozkminiasz Świetna homocysteina. A bierzesz jakis suplement z kwasem foliowym, czy odstawiłas po poronieniu? Ja miałam w ciąży homocysteine niższa niż 4 i lekarz był zadowolony (bo nie chciał mi dawać heparyny ze względu na krwiak)
Hopeful_11
Gratulacje!! Piękna wiadomośćTu chyba lepiej
Smaily
Jeżeli Ty z mężem ją widzicie to pewnie tam jest. Na zdjęciu niestety nie widać. Ile zostało do miesiączki? W którym dniu cyklu jesteś?Tu chyba lepiej
S
Szka
Gość
aaaaa ja widze super, a mówiłam że nic się nie dzieje beż przyczynyRany dziewczyny, nie wytrzymałam i takiego popoludniowego sikanca zrobiłam rozcieńczonego kawą i ta kreska jest dużo bardziej widoczna niż wczoraj. Nie wiem czy na zdjęciu cokolwiek zobaczycie ale na żywo nie ma wątpliwości, mąż od razu wyłapał
Anolik
Dzisiaj 25dc, @ na sobotę.Jeżeli Ty z mężem ją widzicie to pewnie tam jest. Na zdjęciu niestety nie widać. Ile zostało do miesiączki? W którym dniu cyklu jesteś?
Załączniki
Ja to ciagle od męża słyszęZa bardzo rozkminiasz Świetna homocysteina. A bierzesz jakis suplement z kwasem foliowym, czy odstawiłas po poronieniu? Ja miałam w ciąży homocysteine niższa niż 4 i lekarz był zadowolony (bo nie chciał mi dawać heparyny ze względu na krwiak)
Biorę pregna start.
reklama
marsi89
No ja też słyszałam że lekarz musi mieć fest umiejętności bo jak coś pójdzie nie tak to może być nieciekawie więc bezpieczniej CC@marsi89 Ja wogóle porodu bliźniaków sn sobie nie wyobrażam ;p Chyba za bardzo bym się bała, że maluchom może coś się stać. A tak - wyciągną jednego i drugiego z brzucha i od razu się nimi zajmą.
Ja też widzę kreskę. Na tym bardziej, na tym następnym w ogóle nie widzę. Ja też miałam słaba kreske przed okresem.Rany dziewczyny, nie wytrzymałam i takiego popoludniowego sikanca zrobiłam rozcieńczonego kawą i ta kreska jest dużo bardziej widoczna niż wczoraj. Nie wiem czy na zdjęciu cokolwiek zobaczycie ale na żywo nie ma wątpliwości, mąż od razu wyłapał
W załączniku posyłam mój pierwszy test robiony bodajże w 24 DC, owu była prawdopodobnie w 11 albo 12 DC
i gratulacje kochana
Załączniki