Ja się leczę. Miesiąc przed transferem miałam wprowadzony dopegyt który można brać całą ciążę. Dziwię się że Twój lekarz nie zadziałał w tym kierunku...Dziewczyny mam do Was pytanie, czy leczy się któraś z Was na nadciśnienie?
Ja leczyłam się przed ciążą, jak zaszłam ginekolog kazał mi odstawić lek na nadciśnienie, teraz sobie myślę czy to mógł być powód poronienia
reklama
Madlein
Fanka BB :)
Co do @młoda1994 też ja kilka razy wywoływałam, ale nie odpisała.@Charlotte21 ależ ona ma piękne oczy cudna dziewczynka cały czas pracuje , nasza branża działa niezależnie od pandemii @nnat. Dobrze z tego co wiem @Dzoana88 też , spotkalysmy się nawet osobiście niestety nie wiem co u @młoda1994 , kilka razy wywoływałam i cisza
@Madlein eh też tkwię w zawieszeniu już nie pamiętam jak długo. Może w kwietniu uda się dostać mężowi na zabieg i coś się ruszy. Póki co czekamy.
@roki_1991 a wiesz może co u Karoli od Antosia ? Nie pamiętam nicku
Trzymam za Was kciuki
Charlotte21
Dzieki pokaz swoja Gwiazde !@Charlotte21 śliczna ta Twoja Miłka
Super ! Nie ma to jak się na tyle poznac ze w realu spotkanie zrealizować zawsze coś. Oby mężowi sie udało dostać na zabieg! Ten rok jest rokiem rodziny! Trzymam za was kciuki@Charlotte21 ależ ona ma piękne oczy cudna dziewczynka cały czas pracuje , nasza branża działa niezależnie od pandemii @nnat. Dobrze z tego co wiem @Dzoana88 też , spotkalysmy się nawet osobiście niestety nie wiem co u @młoda1994 , kilka razy wywoływałam i cisza
@Madlein eh też tkwię w zawieszeniu już nie pamiętam jak długo. Może w kwietniu uda się dostać mężowi na zabieg i coś się ruszy. Póki co czekamy.
@roki_1991 a wiesz może co u Karoli od Antosia ? Nie pamiętam nicku
Zuzia od @nnat. To już prawie raczkowanie dziewczyna. Z kwietnia chyba ! Takze zaczną się imprezki.
Euforia0204
Hej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitać
Niedawno poroniłam. Była to moja pierwsza ciąża i udało się zajść dość szybko, bo po 2 cyklach starań. 23 lutego miałam w szpitalu wywoływane poronienie tabletkami i łyżeczkowanie (7t4d ciąży, natomiast nie rozwijała się ona od 5t6d i nie było stwierdzonego FHR).
Teraz jestem bardzo zmotywowana do kolejnych prób po przeczytaniu wielu historii i postów na tym forum. Dziękuję Wam bardzo! Myślę, że takich dziewczyn jak ja jest o wiele, wiele więcej.
Niedawno poroniłam. Była to moja pierwsza ciąża i udało się zajść dość szybko, bo po 2 cyklach starań. 23 lutego miałam w szpitalu wywoływane poronienie tabletkami i łyżeczkowanie (7t4d ciąży, natomiast nie rozwijała się ona od 5t6d i nie było stwierdzonego FHR).
Teraz jestem bardzo zmotywowana do kolejnych prób po przeczytaniu wielu historii i postów na tym forum. Dziękuję Wam bardzo! Myślę, że takich dziewczyn jak ja jest o wiele, wiele więcej.
K
Katijah
Gość
Trzymam kciuki. Czy jakieś badania po poronieniu zlecił Ci ginekolog?Hej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitać
KatJak
WitamyHej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitać
Przykro mi że tez musiałaś dołączyć do naszego grona ale to forum to skarbnica wiedzy
Euforia0204
Mam wizytę 22 marca po odebraniu wyników histopat., więc przybieram nóżkami.Trzymam kciuki. Czy jakieś badania po poronieniu zlecił Ci ginekolog?
Na pewno na własną rękę zrobię TSH, Bet hcg, kwas foliowy, d3.
Może jesteście w stanie zasugerować, co warto przebadać jeszcze?
Choruję na Hashimoto i hiperinsulinemię, na codzień przyjmuję eutyrox i glucophage XR 1000. Wszystkie hormony mam unormowane.
K
Katijah
Gość
A powiedz mi czy jak zaszłaś w ciążę to odstawiłas glucophage?Mam wizytę 22 marca po odebraniu wyników histopat., więc przybieram nóżkami.
Na pewno na własną rękę zrobię TSH, Bet hcg, kwas foliowy, d3.
Może jesteście w stanie zasugerować, co warto przebadać jeszcze?
Choruję na Hashimoto i hiperinsulinemię, na codzień przyjmuję eutyrox i glucophage XR 1000. Wszystkie hormony mam unormowane.
reklama
K
Katijah
Gość
Co tam u ciebie?Witamy
Przykro mi że tez musiałaś dołączyć do naszego grona ale to forum to skarbnica wiedzy