reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem 25 dni po poronieniu. Odczuwam ból w okolicy macicy. To nie jest ból jak przed miesiączką, trochę inaczej odczuwam. Inna lokalizacja i odczucia. podobny ból miałam w ciąży. Nic mnie nie bolało przez ostatnie 2 tygodnie. Czy Wy też tak miałyście?
Ja tak miałam kilka dni temu, tak samo bolało mnie na początku ciąży, dzisiaj też mija mi 25 dzień odkad zaczęlo się u mnie poronienie poprzez krwawienie.

Hej dziewczyny mam pytanie, czy skróciły wam się cykle miesiączkowe po poronieniu/łyżeczkowaniu. Ja wcześniej miałam cykle ok.34 dni, teraz pierwsza miesiączka po zabiegu po 20 dniach, i znow zaczynam powoli plamic po 23 dniach od wcześniejszej miesiączki

Hej dziewczyny mam pytanie, czy skróciły wam się cykle miesiączkowe po poronieniu/łyżeczkowaniu. Ja wcześniej miałam cykle ok.34 dni, teraz pierwsza miesiączka po zabiegu po 20 dniach, i znow zaczynam powoli plamic po 23 dniach od wcześniejszej miesiączki
Mi chyba nie, jestem 26 dni po poronieniu i nie dostałam jeszcze miesiączki. Czytałam już na tym forum, że rzeczywiście niektóre dziewczyny dostawały szybciej, inne później, więc to chyba różnie bywa.

reklama
Mi się skróciły. Standardowo 28 dni. Po poronieniu 26 dni a później 23 dni.

Do góry