Charlotte21
Fanka BB :)
Piłam felmatiker. U mnie dzialal super. Pilam z mleczna pianka z ekspresu do kawy. Z wodą jest ochydne....@Charlotte21 Ty chyba piłaś jakaś herbatkę na pobudzenie laktacji? Jak się nazywała i czy coś pomogło?
@Takaja123 ja właśnie biorę wiesiołka, już jakiś czas, żeby poród się sam rozkręcił. Tak lekarz i położna powiedzieli. Niby ma powodować skurcze.
SuperDzisiaj mój cud kończy roczekPozdrawiamyZobacz załącznik 1203038
[mention]Charlotte21 [/mention] czas leci szybciutko
[mention]nnat. [/mention] [mention]Dzoana88 [/mention] [mention]coco07 [/mention] [mention]annkow111 [/mention] co u Was dziewczyny?
Łucja do niej bardzo pasuje. Widac ze super corunia
Zycie pisze swoje scenariusze. Jak trzeba to trzeba i juz. glowa do gory. Da sobie radę. Trztmam kciuki.@Jivka jak to zleciało Cudowna Łucja I piękne zdjęcie Uwielbiam takie sesje U nas też roczek zbliża się wielkimi krokami Widzę że u Was też roczek przechodzony. U nas tak samo będzie. Marcysia miała 10 miesięcy jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki a teraz to już biega jak szalona Teraz trochę męczymy się z ząbkami. Tym razem idą dwójki na dole i czwórki na górze.. Dzisiaj nawet widziałam że jedna czwórka w końcu się przebiła Niedługo wracam do pracy i dajemy Marcelinę do żłobka - niestety innego wyjścia nie mamy i jakoś nie wyobrażam sobie tego bo ostatnio zrobił się z niej taki mamy cycek
Widać że jest prędka dziewczyna ! Ale te zeby??? Jak szybciutko. ! Ja to sie modle aby mojej sie jeszcze nie przebiły.@Jivka ale pieknosci ❤ najlepsze życzenia i całusy dla Łucji ❤
@Takaja123 strasznie dużo się u nas dzieje ostatnio, nabrałam sobie chy a za dużo na głowę, do tego Zuza zrobiła się na maxa mamusiowa i wisi całymi dniami na mnie
W ciągu tygodnia wyszły nam ostatnio 3 zęby, łącznie mamy ich już 5. Kolejne 3 na pewno są w drodze.
Mala sama siada i wstaje. Wspina się po mnie całymi dniami. Rośnie jak na drożdżach. Pełza i zaczkuje wszędzie i interesuje ja wszystko poza zabawkami
Cudowna ta Zuza i rosnie jak na drożdżach.
Doskonale rozumiem. Na prenatalne szlam z kamieniem na sercu. Jeszcze nie niepotrzebnie nastraszył lekarz i powtarzałam badanie.@Charlotte21 jakie oczy jak to możliwe, ze ona ma już pół roku?
@Jivka zajebiste kasowniki slodziaczek
@nnat. tez byś mogła jakaś fotę wrzucić
@Takaja123 ja tez chciałam pytać co u Was i jakoś zapomniałam Daj znać jak po wizycie męża, trzymam kciuki! Który dzień cyklu u Ciebie?
ja jestem w końcówce 11 tc, na razie odpukać wszystko dobrze i nawet lepiej się czuje niż jeszcze tydzień temu (mam nadzieje, ze to nie jest zły znak). Boje się potwornie prenatalnych, chciałabym już być po.
Bedzie dobrze, musi