Jivka
Moderator
Jeeeeest!!!! [emoji7][emoji7] jest echo zarodka, wszystko na razie dobrzema mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam
kolejna wizyta 3.11.
Cudownie [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeeest!!!! [emoji7][emoji7] jest echo zarodka, wszystko na razie dobrzema mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam
kolejna wizyta 3.11.
Boże dziewczyny powiedzcie, bo ja już nie moge. Czy po tym zaostrzeniu prawa aborcyjnego, taka ciąża zasniadowa czy puste jajo czy brak zarodka , to też nie będzie można zrobić zabiegu? Tylko czekać? Wtf
A duża masz ta dawkę??Kochana u mnie też raczej szans nie było a tu proszę.. Nie wiem czego się spodziewać kompletnie więc nie chce się na nic nastawiać..
@Lu_cy tak chyba będzie 6 nawet dokładnie nie liczę bo boję się przywiązywać... Daj znać jak będą wyniki badań... Boję się tej korony teraz w ciąży jak biorę encorton...
Steryd, nie tylko na komórki NK ale ogólnie na wyciszenie organizmu żeby nie był agresywnyEncorton to steryd na komórki nk?
Nie, takich sytuacji nie. Bo chodzi o żywe dzieci, A te puste jaja czy brak akcji serca to ciąża martwaBoże dziewczyny powiedzcie, bo ja już nie moge. Czy po tym zaostrzeniu prawa aborcyjnego, taka ciąża zasniadowa czy puste jajo czy brak zarodka , to też nie będzie można zrobić zabiegu? Tylko czekać? Wtf
@moha tak jak @rocki_1991 pisze... A dawke mam sporą bo 20 mg w sumie sama troszkę sobie dołożyłam ale mam bardziej zapobiegawczo bo na 10 mg nic z tego nie było a mam też chorobę autoimunologczna więc może potrzeba mi.. Lekucyty trochę podwyższone nie wiem co to znaczy za bardzo dzus wynik odebrałam.A duża masz ta dawkę??
Steryd, nie tylko na komórki NK ale ogólnie na wyciszenie organizmu żeby nie był agresywny
Nie, takich sytuacji nie. Bo chodzi o żywe dzieci, A te puste jaja czy brak akcji serca to ciąża martwa
Tak jak @ness. Napisała, możesz nie czuć się jeszcze pewnie czy cuśNie pytał. A czemu mam chcieć albo nie chcieć? Nie ogarniam tego![]()
W ciąży to normalne, ja mam od początku 15-17, a norma do 10. Trzeba tylko monitorować crp czy nie ma stanu zapalnego i wtedy w razie czego podać antybiotyki, ale u mnie jest ok i taka moja uroda najwidoczniej@moha tak jak @rocki_1991 pisze... A dawke mam sporą bo 20 mg w sumie sama troszkę sobie dołożyłam ale mam bardziej zapobiegawczo bo na 10 mg nic z tego nie było a mam też chorobę autoimunologczna więc może potrzeba mi.. Lekucyty trochę podwyższone nie wiem co to znaczy za bardzo dzus wynik odebrałam.
Ok, rozumiem. Metypred pewnie działa podobnie. @kasiula222 ja biore 16mg, wiec tez sporoA duża masz ta dawkę??
Steryd, nie tylko na komórki NK ale ogólnie na wyciszenie organizmu żeby nie był agresywny
Nie, takich sytuacji nie. Bo chodzi o żywe dzieci, A te puste jaja czy brak akcji serca to ciąża martwa
No to więcej jak ja chyba bo metypredu jest silniejszy ale nie znam dokładnego przeliczniku i też jest lepszy no bardziej oczyszczonyOk, rozumiem. Metypred pewnie działa podobnie. @kasiula222 ja biore 16mg, wiec tez sporo