reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Boże dziewczyny powiedzcie, bo ja już nie moge. Czy po tym zaostrzeniu prawa aborcyjnego, taka ciąża zasniadowa czy puste jajo czy brak zarodka , to też nie będzie można zrobić zabiegu? Tylko czekać? Wtf

Boże dziewczyny powiedzcie, bo ja już nie moge. Czy po tym zaostrzeniu prawa aborcyjnego, taka ciąża zasniadowa czy puste jajo czy brak zarodka , to też nie będzie można zrobić zabiegu? Tylko czekać? Wtf

Nieeee tutaj chodzi o terminację żyjącego dziecka ze względu na ciężkie wady. Mi wpisali w kartę „nieodwracalne uszkodzenie płodu”.

Kochana u mnie też raczej szans nie było a tu proszę.. Nie wiem czego się spodziewać kompletnie więc nie chce się na nic nastawiać..
@Lu_cy tak chyba będzie 6 nawet dokładnie nie liczę bo boję się przywiązywać... Daj znać jak będą wyniki badań... Boję się tej korony teraz w ciąży jak biorę encorton...
A duża masz ta dawkę??

Encorton to steryd na komórki nk?
Steryd, nie tylko na komórki NK ale ogólnie na wyciszenie organizmu żeby nie był agresywny

Nie, takich sytuacji nie. Bo chodzi o żywe dzieci, A te puste jaja czy brak akcji serca to ciąża martwa

Jejku już zgłupiałam, też myślałam że o to nie chodzi. Ale naprawdę jakoś mnie to dziś tak rozwścieczyło aż się popłakałam. Co oni wiedzą o tym wszytskim. To jest jakaś masakra

A duża masz ta dawkę??

Steryd, nie tylko na komórki NK ale ogólnie na wyciszenie organizmu żeby nie był agresywny

Nie, takich sytuacji nie. Bo chodzi o żywe dzieci, A te puste jaja czy brak akcji serca to ciąża martwa
@moha tak jak @rocki_1991 pisze... A dawke mam sporą bo 20 mg w sumie sama troszkę sobie dołożyłam ale mam bardziej zapobiegawczo bo na 10 mg nic z tego nie było a mam też chorobę autoimunologczna więc może potrzeba mi.. Lekucyty trochę podwyższone nie wiem co to znaczy za bardzo dzus wynik odebrałam.

@moha tak jak @rocki_1991 pisze... A dawke mam sporą bo 20 mg w sumie sama troszkę sobie dołożyłam ale mam bardziej zapobiegawczo bo na 10 mg nic z tego nie było a mam też chorobę autoimunologczna więc może potrzeba mi.. Lekucyty trochę podwyższone nie wiem co to znaczy za bardzo dzus wynik odebrałam.
W ciąży to normalne, ja mam od początku 15-17, a norma do 10. Trzeba tylko monitorować crp czy nie ma stanu zapalnego i wtedy w razie czego podać antybiotyki, ale u mnie jest ok i taka moja uroda najwidoczniej :D

reklama
Do góry