reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeeeeest!!!! 😍😍 jest echo zarodka, wszystko na razie dobrze :) ma mniej więcej 0,75cm. Boziu, ale mi ulżyło! Od jutra zwolnienie mam :) kolejna wizyta 3.11.
Wspaniale ☺☺
A z karta ciąży pytał Cię może czy już chcesz? Bo ja pamiętam że też na tych pierwszych wizytach mi nie zakładał o gdzieś w okolicach 8tygodnia -to była 3wizyta ciazowa zapytał czy chce juz kartę i wtedy też założył mi.

reklama
Wspaniale ☺☺
A z karta ciąży pytał Cię może czy już chcesz? Bo ja pamiętam że też na tych pierwszych wizytach mi nie zakładał o gdzieś w okolicach 8tygodnia -to była 3wizyta ciazowa zapytał czy chce juz kartę i wtedy też założył mi.
Nie pytał. A czemu mam chcieć albo nie chcieć? Nie ogarniam tego :p

Gardło mnie boli i plecy. Ale możliwe że już mam psychozę.
Gdzie mogłaś złapać wiesz? I jakie masz objawy
@mocha mi też nigdy na tym etapie nie zakładał karty.
Mam tak jak wyżej. Miałam już wymaz. Bo okazało się że jedna osoba u nas w stacji miała dodatni, wymazali wszystkich i wyszło 6 dodatnich. W tym moja kierowniczka z którą siedzę. Dzisiaj był powtórny. Jutro rano mam nadzieję będą wyniki. Stresuje się tragicznie

Niestety podobno może bo oni w sanepidzie mają za dużo pracy [emoji16]
Sorry że się wtrace ale właśnie jestem na bieżąco. Tylko sanepid może nałożyć kwarantanne. Dopóki nie zadzwonią to kwarantanny oficjalnie nie ma, chodź liczą od dnia kontaktu. My dostaliśmy ze szkoły córki w czwartek kwestionariusz do wypełnienia odnośnie danych osob zamieszkujących z córką ( chory nauczyciel) i na telefon z sanepidu czekaliśmy 3 dni. Kwarantanna była liczona od środy, decyzje były w poniedziałek. W bazie byliśmy od niedzieli. Idź jutro spokojnie do lekarza, bo potem to cię uziemia na 10 dni.

Gardło mnie boli i plecy. Ale możliwe że już mam psychozę.Mam tak jak wyżej. Miałam już wymaz. Bo okazało się że jedna osoba u nas w stacji miała dodatni, wymazali wszystkich i wyszło 6 dodatnich. W tym moja kierowniczka z którą siedzę. Dzisiaj był powtórny. Jutro rano mam nadzieję będą wyniki. Stresuje się tragicznie

Nie zazdroszczę stresu 🤭 ostatnio siostra miała kontakt z pacjentem zarażonym. Na szczęście wyniki negatywne. Tobie też tego życzę 😘

Wiecie, że pierwsze objawy korony to niska saturacja? Ludzie masowo wykupują pulsoksymetry. Nie wiem czy to prawda czy tylko naganiaja sprzedaż. Koncentratory tlenu też już ciężko dostępne w sprzedaży

reklama
Nie zazdroszczę stresu [emoji2960] ostatnio siostra miała kontakt z pacjentem zarażonym. Na szczęście wyniki negatywne. Tobie też tego życzę [emoji8]

Wiecie, że pierwsze objawy korony to niska saturacja? Ludzie masowo wykupują pulsoksymetry. Nie wiem czy to prawda czy tylko naganiaja sprzedaż. Koncentratory tlenu też już ciężko dostępne w sprzedaży
Wiesz co z tym to różnie bywa. Bo czasem masz tylko bóle głowy, a za 3 dni poskłada Cię po całości nie masz siły wstać. Ja odkąd wróciłam do pracy to żyje tym cały czas, cały czas rozmowy z ludźmi . Dwie osoby mają do mnie prywatny numer i jak nas zamknęli to od razu zaczęli dzwonić
Współczuję tym wszystkim chorym i nie chciałabym zasilić tego grona. Chociaż z jednej strony chciałabym to mieć za sobą, a z drugiej boję się o męża i Maksia[emoji17]

Do góry