reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zastanawiamy się nad bebetto holland/ Vulcano [emoji846] ale to wyjdzie w praniu.
Ja mam vulcano [emoji16][emoji16] super wózek, ale właśnie chcemy go sprzedać. Gdybym mieszkała w bloku z windą to bralabym go do mieszkania. A tak to trzymalismy w bagażniku żeby nie dźwigać z 3 piętra. Ale wózek super, jeździsz jak po maśle.

reklama
Heheh my tez 3 piętro i tez trzymamy w aucie [emoji28][emoji16] dobrze ze sie łatwo sklada przynajmniej [emoji86]
Ja mam vulcano [emoji16][emoji16] super wózek, ale właśnie chcemy go sprzedać. Gdybym mieszkała w bloku z windą to bralabym go do mieszkania. A tak to trzymalismy w bagażniku żeby nie dźwigać z 3 piętra. Ale wózek super, jeździsz jak po maśle.

Ty miałaś obniżone, tak? A ja mam za wysokie, to znaczy chyba na odwrót, że moja krew wolno krzepnie i raczej nie będę miała problemów z zakrzepami w ciąży, czy ja się mylę????
Biorę to tak na chłopski rozum.
Hmmm no może faktycznie mój kalafiorowy mózg w ciąży tego nie ogarnął 😂😂😋 wyszłam z zalozenia, że jak za niskie źle to i za wysokie też źle ale pewnie się myle ;p

Heheh my tez 3 piętro i tez trzymamy w aucie [emoji28][emoji16] dobrze ze sie łatwo sklada przynajmniej [emoji86]
No łatwo się składa ale potem jak spacerówka to już cały bagażnik zawalony. Szkoda że musimy go sprzedać bo te spacerówki które zajmują mało miejsca niestety nie mają amortyzacji

Z mojej wiedzy podwyższone białko C i S nie ma znaczenia klinicznego i w sumie nie świadczy o żadnej chorobie.

edit. Nie bardzo się znam na vWF-Ag - ale po zapytania wujka googla - jego obniżenie może świadczyć o chorobie von Willebranda - gdzie objawem może być np. długie krzepnięcie krwi po urazie.
Dzięki! Ja czytalam to samo o tych białkach. [emoji106]

Coś wylapalam tą chorobę przy czytaniu, ale narazie to dla mnie zawiły temat. I czy ma to coś wspólnego z poronieniami? Nie mam pojęcia. Ale na pewno doczytam.

Zastanawiamy się nad bebetto holland/ Vulcano [emoji846] ale to wyjdzie w praniu.
Ja mam vulcano i polecam z całego serca. Mega wygodny, zwrotny, łatwo się prowadzi no i cena jest stosunkowo niska jak się popatrzy na inne wózki. Gondola jest duża, Wiki jeździła do 8 miesiąca w gondoli :D
Z kolei Holland miała koleżanka i też był super :).

Podpisuje się obiema rękami :) spacerowka faktycznie zajmuje dużo miejsca ale gondola w bagażniku zajmuje tyle samo jeśli rozkladasz spacerowke.... Ja kupiłam spacerowej inna teraz, też zajmuje sporo miejsca ale jest genialna :) I nie taka ciezka

reklama
Yuppie! [emoji1]
Masz taki jakby słodko-kwasno-metaliczny zapach?
Ja mam albo 99 albo 95%
Ten dzisiaj to nie wiem do czego w sumie porównać, ale mnie nie męczy. A tak normalnie to siadając na toaletę od razu mnie drażnił... Był właśnie taki bardzo kwaśny. A nieraz znowu taki rybi 🙄 raz tak, raz tak. No i faktycznie miewalam bardzo wilgotną bieliznę a dzisiaj zupełnie inaczej 🤷‍♀️

Do góry