reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zastanawiamy się nad bebetto holland/ Vulcano [emoji846] ale to wyjdzie w praniu.
Ja mam vulcano [emoji16][emoji16] super wózek, ale właśnie chcemy go sprzedać. Gdybym mieszkała w bloku z windą to bralabym go do mieszkania. A tak to trzymalismy w bagażniku żeby nie dźwigać z 3 piętra. Ale wózek super, jeździsz jak po maśle.

reklama
Heheh my tez 3 piętro i tez trzymamy w aucie [emoji28][emoji16] dobrze ze sie łatwo sklada przynajmniej [emoji86]
Ja mam vulcano [emoji16][emoji16] super wózek, ale właśnie chcemy go sprzedać. Gdybym mieszkała w bloku z windą to bralabym go do mieszkania. A tak to trzymalismy w bagażniku żeby nie dźwigać z 3 piętra. Ale wózek super, jeździsz jak po maśle.

Ty miałaś obniżone, tak? A ja mam za wysokie, to znaczy chyba na odwrót, że moja krew wolno krzepnie i raczej nie będę miała problemów z zakrzepami w ciąży, czy ja się mylę????
Biorę to tak na chłopski rozum.
Hmmm no może faktycznie mój kalafiorowy mózg w ciąży tego nie ogarnął 😂😂😋 wyszłam z zalozenia, że jak za niskie źle to i za wysokie też źle ale pewnie się myle ;p

Heheh my tez 3 piętro i tez trzymamy w aucie [emoji28][emoji16] dobrze ze sie łatwo sklada przynajmniej [emoji86]
No łatwo się składa ale potem jak spacerówka to już cały bagażnik zawalony. Szkoda że musimy go sprzedać bo te spacerówki które zajmują mało miejsca niestety nie mają amortyzacji

Z mojej wiedzy podwyższone białko C i S nie ma znaczenia klinicznego i w sumie nie świadczy o żadnej chorobie.

edit. Nie bardzo się znam na vWF-Ag - ale po zapytania wujka googla - jego obniżenie może świadczyć o chorobie von Willebranda - gdzie objawem może być np. długie krzepnięcie krwi po urazie.
Dzięki! Ja czytalam to samo o tych białkach. [emoji106]

Coś wylapalam tą chorobę przy czytaniu, ale narazie to dla mnie zawiły temat. I czy ma to coś wspólnego z poronieniami? Nie mam pojęcia. Ale na pewno doczytam.

Zastanawiamy się nad bebetto holland/ Vulcano [emoji846] ale to wyjdzie w praniu.
Ja mam vulcano i polecam z całego serca. Mega wygodny, zwrotny, łatwo się prowadzi no i cena jest stosunkowo niska jak się popatrzy na inne wózki. Gondola jest duża, Wiki jeździła do 8 miesiąca w gondoli :D
Z kolei Holland miała koleżanka i też był super :).

Podpisuje się obiema rękami :) spacerowka faktycznie zajmuje dużo miejsca ale gondola w bagażniku zajmuje tyle samo jeśli rozkladasz spacerowke.... Ja kupiłam spacerowej inna teraz, też zajmuje sporo miejsca ale jest genialna :) I nie taka ciezka

reklama
Yuppie! [emoji1]
Masz taki jakby słodko-kwasno-metaliczny zapach?
Ja mam albo 99 albo 95%
Ten dzisiaj to nie wiem do czego w sumie porównać, ale mnie nie męczy. A tak normalnie to siadając na toaletę od razu mnie drażnił... Był właśnie taki bardzo kwaśny. A nieraz znowu taki rybi 🙄 raz tak, raz tak. No i faktycznie miewalam bardzo wilgotną bieliznę a dzisiaj zupełnie inaczej 🤷‍♀️

Do góry