reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jeśli bierzesz luteine to chyba nie ma potrzeby robić badania poziomu progesteronu :)
Sprawdź przyrost bety po 48h i umawiaj się powoli do lekarza [emoji3590]
Jutro idę do kliniki bo właśnie mi się luteina kończy i po jakieś wskazówki [emoji2368]
Do lekarza się umówiłam w luxmed bo mamy pakiet

Dziewczyny jaki magnez polecacie ?
Maglek B6 brałam wcześniej bo to lek a nie suplement diety, teraz ginekolog kazał mi brać Magne B6 i tak biorę :)
Przed ciążą ten maglek bardzo sobie chwaliłam ;) w ciąży robię wszystko co lekarz mówi, bo jestem z tych bojaźliwych pierdół [emoji16]

Dziewczyny polecicie coś na przeziębienie? Szczególnie na gardło?
Próbuj domowymi metodami, ewentualnie słyszałam o serii *spam*, ale nie próbowałam nigdy. ;)

Dziewczyny, co do wyników badań, uklad krzepnięcia i tsh, wszystko w normie [emoji6] to był wypadek przy pracy, pewnie ze względu na te skoki ciśnienia.... ;)
Kontroluje ciśnienie i idę znowu z książeczka pomiarow do profesora w poniedziałek ;)
Tsh nawet niższe mam niż na początku ciąży [emoji6] w końcu jakieś dobre wieści :)
Screenshot_20200205_124949.jpeg

reklama
Imbir, miód, cytryna. A na gardło plukanka wody z wodą utleniona i solą, plus woda utleniona do ucha
Próbuj domowymi metodami, ewentualnie słyszałam o serii *spam*, ale nie próbowałam nigdy. ;)

Dziewczyny, co do wyników badań, uklad krzepnięcia i tsh, wszystko w normie [emoji6] to był wypadek przy pracy, pewnie ze względu na te skoki ciśnienia.... ;)
Kontroluje ciśnienie i idę znowu z książeczka pomiarow do profesora w poniedziałek ;)
Tsh nawet niższe mam niż na początku ciąży [emoji6] w końcu jakieś dobre wieści :) Zobacz załącznik 1076462
Kupiłam *spam* gardło, może pomoże...

Do góry