reklama
Rumuneska
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro Bede trzymac kciuki za pozniejsze starania! :*Dziewczyny miałam dać znać jak wyniki.
Hcg spadło z 1000 do 430. Jutro idę do szpitala na usg i zobaczymy co dalej. Mam nadzieję że niedługo zawitam u Was z II kreskami [emoji8]
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
kochana przykro mi strasznie...to będziemy w podobnym czasie się starać...Dziewczyny miałam dać znać jak wyniki.
Hcg spadło z 1000 do 430. Jutro idę do szpitala na usg i zobaczymy co dalej. Mam nadzieję że niedługo zawitam u Was z II kreskami [emoji8]
Jivka
Moderator
Nie słyszałam jeszcze o lekarzu który da typowo ciążowe zwolnienie bez serduszka. Ale mogę się mylić oczywiście.
Lepiej chyba wybrać się do rodzinnego, zawsze możesz powiedzieć że rzygasz jak kot i nie jesteś w stanie funkcjonować [emoji4]
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
ja takie dostałam...Nie słyszałam jeszcze o lekarzu który da typowo ciążowe zwolnienie bez serduszka. Ale mogę się mylić oczywiście.
Lepiej chyba wybrać się do rodzinnego, zawsze możesz powiedzieć że rzygasz jak kot i nie jesteś w stanie funkcjonować [emoji4]
Jivka
Moderator
Typowo ciążowe z kodem B? Czy zwykłe L4? No widać niektórzy się zdarzają.ja takie dostałam...
Sama nigdy nie prosiłam na takim etapie, ale wiem że dziewczyny kombinują z rodzinnym.
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
Tak ciążowe. zrobiłam bete i poszłam do niego A że pracuje na mięsnym to dostałam od razu.czasem dźwigać skrzynki po 20 parę kgTypowo ciążowe z kodem B? Czy zwykłe L4? No widać niektórzy się zdarzają.
Sama nigdy nie prosiłam na takim etapie, ale wiem że dziewczyny kombinują z rodzinnym.
Jivka
Moderator
No w szoku jestem [emoji4]Tak ciążowe. zrobiłam bete i poszłam do niego A że pracuje na mięsnym to dostałam od razu.czasem dźwigać skrzynki po 20 parę kg
roki_1991
Bardzo gratuluję czułam że tak właśnie będzie
A zastrzyki jeśli masz brać w ciąży to jak najbardziej już, bo nie ma na co czekać
reklama
Fado123
Najlepiej koło 6 tc wtedy już powinno być coś widać , jeśli masz cykle powiedzmy 28dDziewczyny melduję się u was szczęśliwa beta 165.39
Więc 3 tydzień się zaczął :-) teraz aby wszystko bylo dobrze.
Teraz doradzcie. Jak z wizytą będzie coś już widać czy jeszcze się wstrzymać. W tej ciąży nie mam zamiaru pracować. Wystarczy tamten rok.