reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Lu_cy powinnam brać acard i heparyne ale na obecną chwilę biorę acard. Wizytę mam w czwartek ale po zwolnienie.
@Jivka tak właśnie się zastanawiam nad ta wizyta ale potrzebuje mieć wolnego. Wynajmniej da mi na tydzień i chyba mogę już po prosić o heparyne czy jeszcze nie ??

reklama
@Lu_cy powinnam brać acard i heparyne ale na obecną chwilę biorę acard. Wizytę mam w czwartek ale po zwolnienie.
@Jivka tak właśnie się zastanawiam nad ta wizyta ale potrzebuje mieć wolnego. Wynajmniej da mi na tydzień i chyba mogę już po prosić o heparyne czy jeszcze nie ??
Nie słyszałam jeszcze o lekarzu który da typowo ciążowe zwolnienie bez serduszka. Ale mogę się mylić oczywiście.
Lepiej chyba wybrać się do rodzinnego, zawsze możesz powiedzieć że rzygasz jak kot i nie jesteś w stanie funkcjonować [emoji4]

Typowo ciążowe z kodem B? Czy zwykłe L4? No widać niektórzy się zdarzają.
Sama nigdy nie prosiłam na takim etapie, ale wiem że dziewczyny kombinują z rodzinnym.
Tak ciążowe. zrobiłam bete i poszłam do niego A że pracuje na mięsnym to dostałam od razu.czasem dźwigać skrzynki po 20 parę kg

Bardzo gratuluję ;) czułam że tak właśnie będzie :)
A zastrzyki jeśli masz brać w ciąży to jak najbardziej już, bo nie ma na co czekać

reklama
Dziewczyny melduję się u was szczęśliwa beta 165.39
Więc 3 tydzień się zaczął :-) teraz aby wszystko bylo dobrze.
Teraz doradzcie. Jak z wizytą będzie coś już widać czy jeszcze się wstrzymać. W tej ciąży nie mam zamiaru pracować. Wystarczy tamten rok.
Najlepiej koło 6 tc wtedy już powinno być coś widać , jeśli masz cykle powiedzmy 28d

Do góry